Vinderen af gavekortet til kr. 5000,-

Først og fremmest tusind tak for de mange hundrede tilbagemeldinger fra jer alle. Det har faktisk været overvældende og det har virkeligt givet os et solidt grundlag, for at vurderer hvilken behov i har. 

Vi kan allerede nu tilbyde jer to nye kurser og mange flere kommer til i de kommende uger og måneder. 

1) En suppleringsuddannelse på 5 lektioner. Uddannelsen kan med fordel benyttes af alle, der godt kunne tænke sig at opfriske sin viden indenfor de nyeste regler og information, samt af de dronepiloter der ikke har fløjet mindst 5 timer inden for de sidste 24 timer. Har man ikke det, er dronebeviset ikke gyldigt mere og man vil f. eks. ikke kunne konvertere sit dronebevis til det nye EU bevis, når den tid kommer.

Læs mere her - https://www.mydroneacademy.com/brush-up-dronebevis

2) Vi har på mange opfordringer også valgt at tilbyde Dronebevis 1A uddannelsen i Herning, så vi nu dækker 6 lokationer som udover Herning er: Esbjerg, Odense, Aalborg, Aarhus og København

https://www.mydroneacademy.com/purchase/99345-16-17-april-Dronebevis-Herning

Stay tuned - vi vil snart komme med flere af de kurser, som i har stemt på!!

 

 OG VINDEREN ER

På MyDroneAcademy's Julefrokost d. 11. Januar blev vinderen udtrukket. Vi har taget en lille video. Den heldige vinder af gavekortet på kr. 5000,- inkl. moms, som kan bruges hos Dandrone eller MyDroneAcademy blev Allan Niss - Stort Tillykke - vi sender et gavekort til Allan.

 

Med venlig hilsen

Frank 

3 kommentarer

Peter Jørgensen
 

der ikke har fløjet mindst 5 timer inden for de sidste 24. Har man ikke det, er dronebeviset ikke gyldigt mere og man vil f. eks. ikke kunne konverterer sit 

5 timer inden for de sidste 24?

konvertere (uden r til sidst)Læs mere
Læs mindre
Frank Krøyer
 

Hej Peter 

Fejlene er rettet - tak for feedback:-)

Mvh

Frank

Læs mere
Læs mindre
Claus G
 

det ikke 24 timer men mdr. ?

Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar