MyDroneAcademy tilbyder 3 kursustyper
ONSITE-KURSER
Et onsite-kursus er et traditionelt kursus, hvor du møder fysisk op i et kursuslokale eller på en udendørslokation og modtager undervisning af en instruktør, der ligeledes er fysisk til stede.

Vi afholder OPEN A2 og OPEN A1+A3 (private hold) samt Flyvekursus som onsite-kurser.

ONLINE-KURSER
Et online-kurser har præcis det samme indhold, varighed og adgang til instruktøren som et onsite-kursus; eneste forskel er, at undervisningen foregår online. Du er sammen med de andre kursister via dit webcam og den indbyggede chat-funktion og kan derfor udveksle information med andre kursister og instruktøren på samme måde som på et onsite-kursus; blot uden den direkte personlige kontakt. De mange Fjernpiloter, der har gennemført en uddannelse på denne måde er endnu mere tilfredse og består endnu mere overbevisende end dem, der deltager på onsite-kurser - vi er nemlig med dig hele vejen indtil prøven er bestået! Oven i købet giver online-kurser dig stor fleksibilitet da du fx kan tage dag 1 på ét hold og dag 2 på et andet. 

Vi afholder OPEN A1+A3 og OPEN A2 som online-kursus.

VIDEO-KURSER
Et video-kurser er et selvstudie, hvor hver lektion er optaget og kan gennemføres af dig når og så ofte det passer dig i kursusperioden. Video-kurser har en quiz efter hver lektion, der sikrer, at du har fået optimalt udbytte af lektionen ligesom den afsluttende test giver dig vished for, at du har nået det samlede læringsmål. Du har selvfølgelig adgang til support før, under og efter video-kurset samt kursusmaterialet.

Vi forventer, at tilbyde video-kurser indenfor udvalgte områder i løbet af 2021.