MyDroneAcademy's Tryghedsgaranti er altid inkluderet!

- din garanti for kvalitetsuddannelser til en fair pris.

Kvalitetsgaranti

MyDroneAcademy var de første til at tilbyde professionelle Dronepilot-uddannelser i Danmark, og vi har uddannet langt de fleste Dronepiloter – faktisk bliver ca. halvdelen af alle dronepiloter uddannet af os. Vi udvikler og kvalitetssikrer hele tiden vores uddannelser og tør derfor godt garantere, at du ikke finder bedre Dronepilotuddannelser – hverken online eller onsite! 

MyDroneAcademy er godkendt af Trafikstyrelsen og er det eneste uddannelsessted i Danmark, der udelukkende fokuserer på uddannelse og rådgivning. Vi sælger ikke droner, tilbehør eller andet, men dedikerer os 100% til dig og din uddannelse!

Kvalitet_icon_300x300.png
Tilfredshedsgaranti-Ikon-300x300

Tilfredshedsgaranti

Vi lægger en ære i at tilbyde dig professionel service i absolut topklasse! Derfor er vi også stolte af den meget høje tilfredshed og tillid, vores kursister viser os.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dit kursus, kan du benytte Tilfredshedsgarantien og få alle dine penge retur. Eneste krav er, at du skal have gennemført første halvdel af kurset og umiddelbart herefter meddele os, at du ikke er tilfreds.

.

 

Beståelsesgaranti

Vi gør alt hvad vi kan for, at teoriprøverne bliver en god oplevelse for dig  og langt de fleste består første gang!

Men du skal ikke være bekymret hvis du alligevel er uheldig! Vores Beståelsesgaranti giver dig mulighed for at deltage på et nyt kursus (eller dele af det) så du kan få genopfrisket stoffet og blive klar til en ny teoriprøve. du kan deltage gratis 90 dage efter dit første kursus.


Bestaaelsesgaranti-Ikon-300x300
Prisgaranti_-300x300.png

Prisgaranti

Vi mener ikke, at billigst altid er bedst – men fordi vi udelukkende fokuserer på uddannelse og derfor ikke har omkostninger til bl.a. lager, forretning og showroom, kan vi faktisk tilbyde dig den bedste kvalitet og service til en fair pris!

Hvis du mod forventning finder et identisk kursus hos et andet godkendt uddannelsessted, får du et tilgodebevis på prisdifferencen + 300 kr. for din ulejlighed! Eneste betingelse er, at du sender os dokumentation inden kursusstart. Dit tilgodebevis kan ikke ombyttes til kontanter.

Flexgaranti

Flexgarantien giver dig  ret til selv at tilrettelægge dit online-kursus. Har du ikke tid til at bruge 2 sammenhængende dage, kan du vælge gennemføre 1. dagen på ét hold og 2. dagen på et andet hold. Du kan også tage samme dag flere gange, hvis du har behov for det; eneste betingelse er, at online-kurset skal være gennemført indenfor 90 dage efter deltagelse på det første kursus. Du kan ligeledes overdrage online-kurset til en anden helt frem til 1 dag før kursusstart, hvis du meddeler os det på info@mydroneacademy.com

Holdskifte-Ikon-300x300

Kontakt os

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Mød nogle af vores kunder 

MyDroneAcademy

“Har taget og bestået certificering i 1A, 2 og natpåtegning hos MyDroneAcademy - og kan klart medgive min største og uforbeholdne anbefaling.Højt kvalificerede instruktører og censorer - både på teorien og i praktis - har gjort det til en god oplevelse at tage certifikat.God og humoristisk tilgang til såvel lovgivning som de dybere tekniske emner.Dejlige kursusfaciliteter og lækker forplejning har kun gjort oplevelsen større.Endelig er den vedblivende adgang til online uddannelsesmappen med alt materiale til rådighed guld værd.Så største anbefaling herfra.”

Dronefotograf

MyDroneAcademy

“Super kursus, god forplejning. Instruktøren forsøgte at gøre det underholdende da noget af det er lidt tungt stof der skal gennemlæses og alle bestod kurset. Der er god tid til at gå alt igennem og derudover også tid til at snakke om apps, diverse situationer osv. Klar anbefaling herfra.”

Murermester

MyDroneAcademy

“The class was extremely enjoyable, not only was the instructor knowledgeable but my fellow classmates as well. Leaving the class on the last day may have been the hardest part. s for the course itself, it was a lot of information at one time, however, it was packaged in such a way that it was digestible. I would recommend the course for those wishing to obtain their license.Also the food was delicious. I would say that if you are a vegetarian, let them know in advance.”

MAVathletics