Mød teamet

MyDroneAcademy var medudvikler af den nu udfasede Dronebevisuddannelse og er Danmarks førende droneskole indenfor de nye EU-droneuddannelser. Vi har siden starten været den foretrukne leverandør af droneuddannelser til danske virksom-heder - offentlige som private - og har således uddannet over halvdelen af alle danske Fjernpiloter! MyDroneAcademy beskæftiger 7 personer, heraf 5 instruktører med dyb indsigt og ekspertise på hvert deres område.

Vi sætter en stor ære i, og fokuserer hver dag på, at have den største viden og de bedste instruktører, kurser og service. Det er din sikkerhed for, at du altid kan få den bedste rådgivning før, under og efter din uddannelse. 

Velkommen til Team MyDroneAcademy - vi glæder os til også at uddanne dig! 

Hans-Jørgen Krickhahn

Hans-Jørgen har erhvervet dronebevis på den gamle dispensationsordning og har udarbejdet undervisnings-materialet til uddannelsen. Han har været fast underviser på droneuddannelser siden 2014 og har yderligere 15 års undervisningserfaring bl.a. i forsvaret. Han er en erfaren Fjernpilot, som har mange hundrede timers flyvetid med egne og kunders droner. Hans-Jørgen benyttes ofte som sikkerhedsrådgiver ved besværlige flyvninger i bymæssigt område. Hans-Jørgen har 8 års erfaring som droneinstruktør i DK og på Grønland, og har uddannet over 1.500 dronepiloter.

Hans-Jørgen har gennemgået og bestået den fulde instruktøruddannelse hos MyDroneAcademy.

Hans_Jørgen_Krickhahn_hi_res

Klavs Niebuhr

Klavs har erhvervet Dronebevis under den gamle bekendtgørelse af 24. november 2017. Klavs har på baggrund af mange års ansættelse i forsvaret opnået en meget stor instruktør- og undervisningserfaring og er tillige engageret  i luftsport inden for faldskærmsdisciplinen, hvor han blandt andet har virket som faldskærmsinstruktør.

Klavs har siden 2001 været ansat som Sportschef for det Militære Faldskærmslandshold under Center for Militær Fysisk Træning (CMT). I den forbindelse har han blandt andet udarbejdet koncept for anvendelse af droner som supplement til landsholdstræningen ved enkelte af Forsvarets landshold.

I forbindelse med udarbejdelsen af CMT kommunikationsstrategien, har Klavs på baggrund af sine personlige erfaringer med droneflyvning, været ansvarlig for beskrivelse af anvendelsen af dronevideo til formidling af CMT samt Forsvarets landsholdsaktiviteter.

Klavs har gennemgået og bestået den fulde instruktøruddannelse hos MyDroneAcademy

klavs_niebuhr
IMG_1018-3

Rasmus Lauridsen

Rasmus købte sin første drone i 2012 og har lige siden fløjet droner med fokus på både videooptagelser, inspektioner og mapping. Rasmus har flere hundrede timers flyveerfaring med droner i alle vægtklasser lige fra <250 g. op til >15 kg. og med specialtilladelser.

Rasmus har desuden baggrund indenfor softwareudvikling, som han arbejder med indenfor luftfartsbranchen, hvorigennem han har stor erfaring med luftfartsregler og luftrumsbegrænsninger. Rasmus har derudover stor undervisningserfaring i kraft af at være underviser ved Coding Pirates, hvor han underviser børn og voksne på alle niveauer.

Rasmus har gennemgået og bestået den fulde instruktøruddannelse hos MyDroneAcademy.

Jesper Henrik Andersen

Jesper har erhvervet dronebevis under den gamle bekendtgørelse om flyvning med droner i bymæssigt område af 24. november 2017.

Jespers droneerfaring bygger på mange års flyvning, primært med Phantoms og Inspire I. I de seneste år har Jespers interesser og engagement været koncentreret om FPV (First Person View) droneflyvninger med foto- og videooptagelser såvel i udendørs som indendørs miljøer.

Jesper arbejder til daglig som IT systemansvarlig i en større dansk virksomhed. Viden og kompetencer fra IT-området kombineret med en stor praktisk erfaring og passion for droneflyvning, gør ham til en velkvalificeret instruktør med fokus på praktisk flyveuddannelse og opsætning af droner til løsning af specialopgaver.

Jesper har gennemgået og bestået den fulde instruktøruddannelse hos MyDroneAcademy.

Jesper henrik
Kasper_Næss_cropped

Kasper Næss-Schmidt

Kasper har gennem de seneste 25 år til dagligt arbejdet som flyveleder i Københavns Lufthavn. Han sidder i dag som del af daglig direktion i MyDroneAcademy ApS, hvor han bidrager med sin viden og erfaring fra den kommercielle luftfartsbranche.

Kasper har desuden indgående kendskab til dronebranchen, som han har været del af siden 2019 og har været rådgiver på flere store specialoperationer med droner i Danmark. Han har stor erfaring med SORA, ConOPS, driftmanualer mv.

Kasper varetager opgaver i forbindelse med storkunder og samarbejdspartnere i
MyDroneAcademy ApS

Mød nogle af vores kunder 

MyDroneAcademy

“MyDroneAcademy tilbyder absolut fagligt dygtige og dedikeret instruktører. Undervisningsmaterialer, metoder, lokaler og "set up" i høj kvalitet. Jeg er rigtig godt tilfreds med min oplevelse, samt udbytte og resultat af mit sidste kursus.”

Aalborg Multi & Drone Service

MyDroneAcademy

“Det var en fornøjelse at tage mit dronebevis hos MyDroneAcademy. Underviseren havde mange års erfaring med droneflyvning og var disciplinær i sin undervisning, mens han stadig var meget imødekommende. Dronereglerne er tørt stof, men hvis man skal igennem det, kan jeg godt anbefale, at man gør det hos MyDroneAcademy.”

Brock Studio

MyDroneAcademy

“Utroligt kompetent kursus, hvor vi kommer godt omkring alt det lovgivningsmæssige og praktiske ved droneflyvning.Stor anbefaling herfra.”

Visuelmedie.dk