Mød teamet

Team MyDroneAcademy har været medudvikler af Dronebevisuddannelsen, som du kender den i dag og har igennem mere end 5 år været den foretrukne leverandør af droneuddannelser med ialt 2600 uddannede Dronepiloter. Vi sætter en stor ære i af have de bedste instruktører som tilsammen dækker over alle aspekter indenfor droneflyvninger. Det giver dig sikkehed for, at du altid kan få den bedste rådgivning før, under og efter din uddannelse. 

Velkommen til Team MyDroneAcademy - vi glæder os til at uddanne dig!

 

 

Hans-Jørgen Krickhahn

Hans-Jørgen har erhvervet dronebevis på den gamle dispensationsordning, og har udarbejdet undervisningsmateriale til uddannelsen. Han har været fast underviser på droneuddannelser siden 2014, og har yderligere 15 års undervisnings erfaring bl.a i forsvaret. Han er en erfaren dronepilot, som har mere end 250 timers flyvetid med egne og kunders droner, og benyttes ofte som sikkerhedsrådgiver ved besværlige flyvninger i bymæssigt område. Hans-Jørgen driver Jyllands største DJI droneværksted, hvor han servicerer, vedligeholder og reparerer droneudstyr. Hans-Jørgen har 5 års erfaring som drone instruktør i DK og på Grønland, og har uddannet over 1000 dronepiloter.

Hans-Jorgen Krickhahn

Vores kundeservice og administration består af Frank Krøyer, som er ansvarlig for den daglige ledelse og drift og Jens Pheiffer, der er ansvarlig for partnere og storkunder. Frank og Jens er desuden ejere af MyDroneAcademy ApS.

Når man skal drive en virksomhed, som er pålagt myndighedskrav, kræver det solid viden om IT. Morten Holm Sørensen klarer IT systemer, Social media og Webdesign

Lilli Larsen

Lilli har erhvervet Dronebevis på den gamle dispensationsordning og har fløjet droner i flere år. Lilli er blevet opkvalificeret ved at have gennemgået den fulde instruktørundervisning hos MyDroneAcademy. Lilli har erhvervet Diplomuddannelse i erhvervspædagogik og har undervist siden 1980 i organisationer som Forsvaret, Teknisk- og handelsskoler og i Kbh’s lufthavn. Lillis undervisningserfaringer kombineret med hendes interesse for droner, gør hende til en stærk underviser for MyDroneAcademy. Lilli har bestået Privatpilot uddannelsen, arbejder dagligt med formidling af lovgivning, videooptagelse & redigering og generel brug af data.

Lilli Nielsen
thumbnail_Adam MyDrone academy

Adam Thulin

Adam’s erfaring kommer fra film og tv. Han har blandt andet lavet luftoptagelser for DR, Redbull, spillefilm, kortfilm samt reklamer. Er uddannet som mekanikker og AV-assistent.

Er Steadicam instruktør og har en diplom uddannelse i erhvervspædagogik. Startede med Fjernstyret helikopter, med egen kamera gyro konstruktion, men flyver nu med Phantom og matrice 600 droner.  Har over 10 års erfaring med luftoptagelser.

Adam har erhvervet dronebevis på den gamle dispensationsordning og er blevet opkvalificeret ved at have gennemgået og bestået den fulde instruktøruddannelse hos MyDroneAcademy.

Klavs Niebuhr

Klavs har erhvervet dronebevis under den nugældende bekendtgørelse af 24. november 2017. Klavs har på baggrund af mange års ansættelse i forsvaret opnået en meget stor instruktør-/undervisningserfaring. Klavs har tillige engageret sig i luftsporten inden for faldskærmsdisciplinen, hvor han blandt andet har virket som faldskærmsinstruktør I.

Klavs har fra 2001 været ansat som Sportschef for det Militære Faldskærmslandshold under Center for Militær Fysisk Træning (CMT). I den forbindelse har han blandt andet udarbejdet koncept for anvendelse af drone som supplement til landsholdstræningen ved enkelte af Forsvarets landshold.

I forbindelse med udarbejdelsen af CMT kommunikationsstrategi har Klavs, på baggrund af personlige erfaringerne med droneflyvning, været ansvarlig for beskrivelse af anvendelsen af dronevideo til formidling af CMT samt Forsvarets landsholds aktiviteter. Klavs har gennemgået og bestået den fulde instruktøruddannelse hos MyDroneAcademy

klavs_niebuhr

Mød nogle af vores kunder