Mød teamet

MyDroneAcademy var medudvikler af den nu udfasede Dronebevisuddannelse og er Danmarks førende droneskole indenfor de nye EU-droneuddannelser. Vi har siden starten været den foretrukne leverandør af droneuddannelser til danske virksom-heder - offentlige som private - og har således uddannet over halvdelen af alle danske Fjernpiloter! MyDroneAcademy beskæftiger 8 personer, heraf 5 instruktører med dyb indsigt og ekspertise på hvert deres område.

Vi sætter en stor ære i, og fokuserer hver dag på, at have den største viden og de bedste instruktører, kurser og service. Det er din sikkerhed for, at du altid kan få den bedste rådgivning før, under og efter din uddannelse. 

Velkommen til Team MyDroneAcademy - vi glæder os til også at uddanne dig! 

Hans-Jørgen Krickhahn

Hans-Jørgen har erhvervet dronebevis på den gamle dispensationsordning og har udarbejdet undervisnings-materialet til uddannelsen. Han har været fast underviser på droneuddannelser siden 2014 og har yderligere 15 års undervisningserfaring bl.a. i forsvaret. Han er en erfaren Fjernpilot, som har mange hundrede timers flyvetid med egne og kunders droner. Hans-Jørgen benyttes ofte som sikkerhedsrådgiver ved besværlige flyvninger i bymæssigt område. Hans-Jørgen har 8 års erfaring som droneinstruktør i DK og på Grønland, og har uddannet over 1.500 dronepiloter.

Hans-Jørgen har gennemgået og bestået den fulde instruktøruddannelse hos MyDroneAcademy.

Hans-Jorgen Krickhahn

Klavs Niebuhr

Klavs har erhvervet Dronebevis under den gamle bekendtgørelse af 24. november 2017. Klavs har på baggrund af mange års ansættelse i forsvaret opnået en meget stor instruktør- og undervisningserfaring og er tillige engageret  i luftsport inden for faldskærmsdisciplinen, hvor han blandt andet har virket som faldskærmsinstruktør.

Klavs har siden 2001 været ansat som Sportschef for det Militære Faldskærmslandshold under Center for Militær Fysisk Træning (CMT). I den forbindelse har han blandt andet udarbejdet koncept for anvendelse af droner som supplement til landsholdstræningen ved enkelte af Forsvarets landshold.

I forbindelse med udarbejdelsen af CMT kommunikationsstrategien, har Klavs på baggrund af sine personlige erfaringer med droneflyvning, været ansvarlig for beskrivelse af anvendelsen af dronevideo til formidling af CMT samt Forsvarets landsholdsaktiviteter. Klavs har gennemgået og bestået den fulde instruktøruddannelse hos MyDroneAcademy

klavs_niebuhr
Jesper henrik

Jesper Henrik Andersen

Jesper har erhvervet dronebevis under den gamle bekendtgørelse om flyvning med droner i bymæssigt område af 24. november 2017.

Jespers droneerfaring bygger på mange års flyvning, primært med Phantoms og Inspire I. I de seneste år har Jespers interesser og engagement været koncentreret om FPV (First Person View) droneflyvninger med foto- og videooptagelser såvel i udendørs som indendørs miljøer.

Jesper arbejder til daglig som IT systemansvarlig i en større dansk virksomhed. Viden og kompetencer fra IT-området kombineret med en stor praktisk erfaring og passion for droneflyvning, gør ham til en velkvalificeret instruktør med fokus på praktisk flyveuddannelse og opsætning af droner til løsning af specialopgaver.

Jesper har gennemgået og bestået den fulde instruktøruddannelse hos MyDroneAcademy.

Rasmus Lauridsen

Rasmus købte sin første drone i 2012 og har lige siden fløjet både uden- og indenfor i bymæssig bebyggelse. Interessen for og anvendelsen af droner er af såvel hobbymæssig som professionel karakter. Rasmus flyver selv med et udvalg af droner, der går fra Phantom over de større Inspire og Matrice droner til de store, seriøse produkter.

Rasmus driver desuden forretning indenfor webudvikling, hvor dronebilleder og -video bruges i høj grad. Han kan foruden webudvikling et utal af programmeringssprog. Rasmus har tidligere undervist i programmering for begyndere og avancerede brugere, hvilket har givet ham erfaring indenfor undervisning og videreformidling af viden.

Rasmus har gennemgået og bestået den fulde instruktøruddannelse hos MyDroneAcademy.

Rasmus Lauridsen
Lilli Nielsen

Lilli Larsen

Lilli har erhvervet Dronebevis på den gamle dispensationsordning og har fløjet droner i flere år.

Lilli har erhvervet Diplomuddannelse i erhvervspædagogik og har undervist siden 1980 i organisationer som Forsvaret, Teknisk- og Handelsskoler og i Københavns lufthavn. Lillis undervisningserfaringer kombineret med hendes interesse for droner, gør hende til en stærk underviser for MyDroneAcademy.

Lilli har bestået Privatpilot uddannelsen og arbejder dagligt med formidling af lovgivning, videooptagelse og -redigering samt generel brug af data.

Lilli og har gennemgået og bestået den fulde instruktøruddannelse hos MyDroneAcademy.

Mød nogle af vores kunder 

MyDroneAcademy

“MyDroneAcademy tilbyder absolut fagligt dygtige og dedikeret instruktører. Undervisningsmaterialer, metoder, lokaler og "set up" i høj kvalitet. Jeg er rigtig godt tilfreds med min oplevelse, samt udbytte og resultat af mit sidste kursus.”

Aalborg Multi & Drone Service

MyDroneAcademy

“Det var en fornøjelse at tage mit dronebevis hos MyDroneAcademy. Underviseren havde mange års erfaring med droneflyvning og var disciplinær i sin undervisning, mens han stadig var meget imødekommende. Dronereglerne er tørt stof, men hvis man skal igennem det, kan jeg godt anbefale, at man gør det hos MyDroneAcademy.”

Brock Studio

MyDroneAcademy

“Utroligt kompetent kursus, hvor vi kommer godt omkring alt det lovgivningsmæssige og praktiske ved droneflyvning.Stor anbefaling herfra.”

Visuelmedie.dk