Det siger vores kursister!

Vi gør meget ud af at tilbyde vores kursister det bedste og mest behagelige forløb på OPEN-uddannelsen.
Læs om vores kursisters oplevelse med vores uddannelser herunder.

MyDroneAcademy

“Hele drivkraften i kurset var den ekstremt kompetente instruktør, der formåede via praktiske og egne erfarede situationer, at beskrive de udfordringer der ligger for en Erhvervs Dronefører. Det forholdsvis store pensum der skulle gennemgås på blot 2 dage, formåede instruktøren at koge ned så det passede ind, uden at gå på kompromis med kursisternes mulighed for også at forstå og huske stoffet.”

Nordic UAV

MyDroneAcademy

“Instruktøren var virkelig en god underviser, her tænker jeg ikke kun fagligt. Han fik gjordt det til tider tørre læsestof let forståeligt og "spiseligt". Det var perfekt og gjorde at det var nemmere at holde interessen. Det var specielt godt at han brugte sjove anedokter og eksempler fra det virkelige liv..”

MyDroneAcademy

“Dygtig, kompetent og engageret instruktør, der fuldt ud formåede at omsætte tørt lovstof til levende undervisning krydrede med gode eksempler fra det virkelig liv. Gode
undervisningsmaterialer, der også er tilgængelige i min uddannelsesmappe til opslag her efter kursus.
God vekselvirkning mellem enetale og elevinddragelse samt instruktørens evne til at lyttet til elevernes kommentarer og spørgsmål”

Ølandlund

MyDroneAcademy

“Super godt kursus, især når man nu også bestod...:-). Stor ros til Instruktøren - rigtig behagelig og ligetil underviser, god til at forklare og få ting til at sidde fast...tak herfra”

Murermester Henrik Poulsen A/S

MyDroneAcademy

“Et super professionelt kursus med dygtige instruktører, der formår at gøre undervisningen i den noget tunge teori sjov og underholdende.Takket være MyDroneAcademy er vi nu klar til at udføre vores projekter med en helt ny dimension tilføjet.”

Gorm Hansen A/S

MyDroneAcademy

“Jeg vil klart anbefale MyDroneAcademy. Professionel undervisning hvor jeg virkelig følte, at underviserne havde stor erfaring og stor viden omkring emnet! Udover dette var det super lækkert, at der også var tid til sjove historier fra hverdagen og plads til div. spørgsmål, selvom programmet var presset ned til to dage! Alt i alt, god stemning hele vejen igennem og super positiv oplevelse herfra!”

MG Media Production

 • MyDroneAcademy

  “"Spændende kursus, kommer med forventninger der klart opfyldes, også fra egen side. Kompetente undervisere. Anekdoter og sjove historier er med til at bringe tingene ned på et niveau der er let at forstå, men samtidig beholder sin faktualitet og professionelle budskab. Fantastiske lokaler og god forplejning.

  Kan kun på det varmeste anbefale mydroneacademy.

  Ronny - Fra Oven"”

 • MyDroneAcademy

  “Det er et fint format med modulerne - god, humoristisk og pædagogisk gennemgang - dygtige oplæg til teoriprøvens spørgsmål. Det var generelt en god, informativ og underholdende oplevelse.”

  Chef Konsulent; DEAS A/S

 • MyDroneAcademy

  “Dygtig underviser, måden der bliver undervist på. Dennis gav sig tid til at forklare hvordan og hvorfor. Vi var en klasse med forskellige niveauer, men ingen følte sig overset. Så fortsæt den gode måde at undervise på. Tak”

MyDroneAcademy

“De springer ikke over, hvor gærdet er lavest...In depth undervisning af høj kvalitet. Anbefalet!”

kjaersgaard.photography ivs

MyDroneAcademy

“The course for certificate was very informative with competent teachers. The practical test was strict and constructive. In general one was challanged, informed and got a great overview of legislation, drone technicalities and pratical considerations. Can recommend the company and their drone certificate courses.”

University of Copenhagen

MyDroneAcademy

“MyDroneAcademy tilbyder absolut fagligt dygtige og dedikeret instruktører. Undervisningsmaterialer, metoder, lokaler og "set up" i høj kvalitet. Jeg er rigtig godt tilfreds med min oplevelse, samt udbytte og resultat af mit sidste kursus.”

Aalborg Multi & Drone Service

MyDroneAcademy

“Det var en fornøjelse at tage mit dronebevis hos MyDroneAcademy. Underviseren havde mange års erfaring med droneflyvning og var disciplinær i sin undervisning, mens han stadig var meget imødekommende. Dronereglerne er tørt stof, men hvis man skal igennem det, kan jeg godt anbefale, at man gør det hos MyDroneAcademy.”

Brock Studio

MyDroneAcademy

“Utroligt kompetent kursus, hvor vi kommer godt omkring alt det lovgivningsmæssige og praktiske ved droneflyvning.Stor anbefaling herfra.”

Visuelmedie.dk

MyDroneAcademy

“Kurset blev gennemført med en god pædagogisk tilgang, med rigtig mange praktisknære råd og øvelser. Høj faglig viden og ikke mindst stor kærlighed til droneflyvning! Dejlig oplevelse 🙂”

Beredskabsstyrelsen

MyDroneAcademy

“Jeg har taget DroneCertifikat hos Mydroneacademy og har hver gang oplevet et velforberedt og kompentet undervisnings team - jeg kan varmt anbefale Mydroneacademy.”

Technidrone

MyDroneAcademy

“The course was great. The Insnstructor was an amazing teacher and kept it all both high level and very easy to digest. Highly recommended!”

MyDroneAcademy

“Fantastisk operativt! Vi havde en overordentlig kompetent og erfaringsrig instruktør, der ovenikøbet fungerede fantastisk med holdet - en ren fornøjelse. Der var plads til vores foto/video samt sports- og event orienterede spørgsmål, og vi kom hjem med stort set brugbare løsninger. Vi bruger drone i vores produktion allerede ugen efter!”

Atletik TV | Dansk Atletik Forbund

MyDroneAcademy

“MyDroneAcademy kan varmt anbefales. instruktøren gjorde kursusforløbet spændende og interessant, da han formåede at relaterer teorien til oplevelser i 'den virkelige verden'.”

DAB

MyDroneAcademy

“Et helt igennem fantastisk kursus! Instruktørem var en superb lærer, som formåede at være både faglig, underholdende og medrivende - hvilket er noget af en bedrift når man skal lære lovmæssige begreber. At kunne sparre undervejs med både lærer og de andre kursister var en uventet bonus, og jeg føler mig meget bedre klædt på til fremtidens opgaver efter disse dage. Rigtig god frokost”

Mijofoto.dk

MyDroneAcademy

“Det var et rigtig godt kursus . der var en god stemning og læren var både fuld af informationer man kunne grave i og havde humor.”

MyDroneAcademy

“Hele teamet gjorde et stort positiv indtryk på mig. Under kursus udviste instruktøren klar indsigt omkring droner, dens brug og gennemgik pensum både som hobby og professionelt øjemål hvilket passede mine forventninger fuldt ud.Instruktøren på en behagelig måde i fineste omgivelser leverede powerpoint emner på en let og forståelig måde. Under kurset var forplejningen super god! Skal du på en drone kursus -Jeg anbefaler varmt "My Drone Academy"!!”

MyDroneAcademy

“Har været et meget lærerigt kursus, hvor undervisning foregik meget professionelt. Underviseren var særdeles kyndig”

MyDroneAcademy

“Skarpe, flinke og profesionelle undervisere. Gode kursus forhold og behageligt miljø. Mulighed for at leje droner.”

Romich

MyDroneAcademy

“Top-professionel instruktion med skarp fokus på de vigtige begreber og regler gør dronepilot-forløbet til et højeffektivt kursus med stor value-for-money. God pausetid til networking med kompetente og inspirerende kolleger.”

danapix.com

MyDroneAcademy

“Instruktøren har en god undervisningsstil, og let at lære.Jeg vil klart anbefale dem, og vender tilbage når jeg får brug for at opgradere”

MyDroneAcademy

“Super grundigt og professionelt. Jeg glæder mig tlk at komme ud og prøve nogle af tingene af.”

Thoraso

MyDroneAcademy

“Har været meget godt tilfreds med MyDroneAcademy - og bruger dem snart igen til opgradering og nat tilladelse.”

Claus Fisker

MyDroneAcademy

“Har taget og bestået certificering i 1A, 2 og natpåtegning hos MyDroneAcademy - og kan klart medgive min største og uforbeholdne anbefaling.Højt kvalificerede instruktører og censorer - både på teorien og i praktis - har gjort det til en god oplevelse at tage certifikat.God og humoristisk tilgang til såvel lovgivning som de dybere tekniske emner.Dejlige kursusfaciliteter og lækker forplejning har kun gjort oplevelsen større.Endelig er den vedblivende adgang til online uddannelsesmappen med alt materiale til rådighed guld værd.Så største anbefaling herfra.”

Dronefotograf

MyDroneAcademy

“Super kursus og god forplejning. Instruktøren forsøgte at gøre det underholdende da noget af det er lidt tungt stof der skal gennemlæses og alle bestod kurset. Der er god tid til at gå alt igennem og derudover også tid til at snakke om apps, diverse situationer osv. Klar anbefaling herfra.”

Murermester

MyDroneAcademy

“The class was extremely enjoyable, not only was the instructor knowledgeable but my fellow classmates as well. Leaving the class on the last day may have been the hardest part. s for the course itself, it was a lot of information at one time, however, it was packaged in such a way that it was digestible. I would recommend the course for those wishing to obtain their license.Also the food was delicious. I would say that if you are a vegetarian, let them know in advance.”

MAVathletics

MyDroneAcademy

“Easy to digest course well presented. Danish drone laws are very logical and easy to apply to a commercial drone operation.”

Ericsson Limited

MyDroneAcademy

“Undervisning i en god atmosfære,-gode lærere !Efterfølgende, god support vedr. ny lovgivning og regler.Gode, relevante efteruddannelses tilbud.”

Tony & Palles Droneservice IVS

MyDroneAcademy

“Fantastisk undervisning - jeg var meget usikker på mig selv til teoriprøven, men med vedholden terperi af Instruktøren, inden selve prøven - bestod jeg med en score på 86,7 % Maden var også god, og der var rigeligt.”

Wahl Medie

MyDroneAcademy

“Jeg kan klart anbefale MyDroneAcademy. Underviseren var meget professionel med masser af erfaring og nyttige informationer. Der var også meget god stemning inde i klasselokalet, med inkluderet kaffe/morgenmad/frokost hver dag.”

Yanev Media

MyDroneAcademy

“Inklusion er i højsædet - der lægges tydeligvis stor vægt på at ingen går glip af nødvendig viden og information.”

Safe-Con ApS

MyDroneAcademy

“Meget kompetent firma, der forstå at få alle med og guide kursister igennem alt det der kræves for lovlig flyvning af droner i Danmark.God blanding af seriøsitet og sjov, få nørdet og kigget på droner i pausen var rigtig hyggeligt. Konstant adgang til uddannelsesmappen er jeg personlig glad for, således kan man hele tiden holde sig obs på den danske dronelovgivning.”

Dronemanden

MyDroneAcademy

“Et rigtigt godt kursus og en dygtig underviser. Kan helt klart anbefales. Det er også rart at have orden i papirerne.”

Boldsen Design

MyDroneAcademy

“Ekstrem professionel.God dialog under uddannelsen. God tidsudnyttelse, og prof. lærer.”

CEO, John Doe Corp

MyDroneAcademy

“Yderst kompetent undervisning som mundede ud i, at alle blev certifiserede dronepiloter, selv en gammel knark som mig 😉”

Ekko Pressefoto

MyDroneAcademy

“Godt og veltilrettelagt kursus-fuld valuta for pengene-især vil jeg fremhæve instruktøren, der på sin venlige og ligefremme måde gav os ALT det vi kunne forvente og behøvede + MEGET-MEGET mere baseret på hans personlige erfaring.”

Fotograf Axel Søgaard

MyDroneAcademy

“Et super godt og velplanlagt kursus med indlagte midtvejsprøver, som styrkede vores forudsætninger for at bestå den endelige prøve. MyDroneAcademy kan derfor varmt anbefales.”

Post Behrens Produktion

MyDroneAcademy

“Super fed "kursus" 1A - god humoristisk indlæring fra Instruktøren. Klart anbefale MyDroneAcademy, får en høj 5ér herfra.”

MyDroneAcademy

“Jeg har deltaget i drone kursus 1A nem og god undervisning, vi var 50 på holdet og alle bestod, har allerede bestilt næste kursus 1B/2 samt natflyvning.”

dcfoto.eu

MyDroneAcademy

“God og engageret underviser. God forplejning undervejs. Natbeviset krævede en del da undervisning og prøve fandt sted under særdeles vanskelige vejrforhold med stærk kulde - alligevel kom det i hus.Godt gået.”

Møbius Consulting og Forsikringsmæglere

MyDroneAcademy

“Der var styr på alt fra start til slut. Kan klart anbefale dette firma til andre.”

Dronefotografenfyn

MyDroneAcademy

“Rigtig godt kursus, hvor man kom ned i dybden med reglerne.Rigtig god underviser, tingene bliver sagt så det er til og forstå og huske.Lækre lokaler og God forplejning.”

Nævnenes Hus

MyDroneAcademy

“Kan kun sige, at med 30 rigtige svar ud af 30 mulige i Dronebevisuddannelsen, så har undervisningen være super - og det var den. 🙂”

Wiilsbøll IT og Film

MyDroneAcademy

“Vi var så heldige at komme med på et kursus. De leverede en helt igennem fantastisk instruktør, som på alle punkter kunne sine sting, og de små fif, man ikke kan læse sig til. Der var desuden rigtig god sparring. Alt i alt var det bestemt noget vi kun kan anbefale ti landre at tage gennem dem.”

Fcreative

MyDroneAcademy

“The course was great and very informative. Good presentations and discussions and goes over everything you need to know to fly in Denmark. Great with a small group and open discussions whenever you have questions. Only thing I would say is it could be done in two days instead of three, otherwise perfect!Thank you!”

AMKVO AB

MyDroneAcademy

“God og kompetent undervisning - med god stemning under hele forløbet.”

John Olsen Pressefoto / photodan.dk

MyDroneAcademy

“Kursus gik som forventet og med mindre forbereddelse inden kursus, gik alting som smurt. kan kun anfale man tager dronebeviset igennem Mydroneacademy, rigtig behagelig stemming igennem kursus hvor der hele tiden er tid nok til at stoppe op og besvare evt. spørgsmål. sjov fortællering og erfaringer fra det virkelig liv.. Tak herfra”

MyDroneAcademy

“Super effektiv og vel tilrettelagt undervisning, udført af en professionel og kompetent underviser. Undervisningsformen er med et strejf af humor, og man lærer med garanti den teoretiske del, der er nødvendig for erhvervelse af et certifikat.God forplejning i øvrigt.”

Inuk Media ApS

MyDroneAcademy

“MyDroneAcademy kan varmt anbefales, en rigtig god oplevelse. Instruktøren gjorte de tre dage med tør teori, spændende relevant og interesant, da han formåede relatere teorien til den “virkelige verden” på en sjov og let måde. Maden var også meget god og det var rigeligt, enest man kunne klage på var at tallærkene var for lille 🙂”

Kraftselskabet SEV

MyDroneAcademy

“Jeg fik mit drone Certifikat hos My drone academy. Det var et godt kursus med en meget erfaren instruktør, som kunne bidrage undervisningen med egne historier og oplevelser, hvilket gjorde det mere levende. Materialet var godt gennem arbejdet, og understøttede undervisningen godt. Jeg kan klart anbefale at man tager sit drone bevis hos MyDroneAcademy.”

Eurodrone

MyDroneAcademy

“Det var et rigtig fint kursus med engagerede lærer der gav os lette redskaber til ikke mindst at få teorien på plads rammen var Årslev kro der spillede ud med forplejning. I alt et kursus fra MyDroneAcademy jeg kun kan anbefale Mvh Kim KejlbergFotograf.”

Universitets hospitalet Risskov

MyDroneAcademy

“Et utroligt godt kursus med en yderst kompetent underviser, der ikke kun formår at undervise på en forstålig måde, men også at indflette praktisk erfaring, som kan danne idegrundlag for os andre.Jeg vil på det varmeste anbefale MyDroneAcademy til andre, som påtænker sig en droneuddannelse.”

Prof-Drone

MyDroneAcademy

“Det har været en fornøjelse at tage dronebevis hos jer. Underviserne er kompetente.”

Erhvervsekademi Dania

MyDroneAcademy

“2 absolut lærerige dage, krydret med humor og praktiske detaljer. I løbet af dagene fik jeg et godt og dybtgående indblik i hele kursets indhold og bestod selvfølgelig ved første forsøg. Kan absolut kun anbefale andre, at deltage på kurset.”

Kanonfotografer IvS

MyDroneAcademy

“Super godt planlagt kursus fra tilmelding til slut. God lære og god til at give informationer.”

MyDroneAcademy

“Rigtig fint forløb. Dygtige instruktører, fine lokaler. Det er svært men sjovt, og det kan anbefales. Nu er det bare med at komme ud og flyve.”

Studio Son of Lone

MyDroneAcademy

“4 stjerner er kun fordi man blev alt for mæt efter den voldsomme gode frokost, så koncentration røg! Jeg har fløjet en del år, men mente tiden er til, at flyve lovligt, derfor havde jeg tilmeldt mig dronebeviskursus hos MyDroneAcademy. Det varmeget lærerigt, udviklende og super sjovt. Tak for god undervisning og nogle seriøse snakke. Vi ses til natpåtegning.”

DK-Drone360

MyDroneAcademy

“Gode informationer og historier omkring regler og brug af drone. Inspirerende undervisning. Det hele foregik i en god atmosfære.”

Stoholm Skole

MyDroneAcademy

“Yderst kompetente og meget behagelige undervisere, stor paratviden om drone lovgivning, tips og tricks.Undervisnings materialet var også helt i top.God tid til at besvare spørgsmål og god feedback på min flyvning.Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og har anbefalet og anbefaler stadig gerne MyDroneAcademy til mine forbindelser.De bedste hilsnerJan Igaard.”

IGAARD

MyDroneAcademy

“Fantastisk god og dygtig underviser. Gode undervisningsfaciliteter.”

REVIDRONE ApS

MyDroneAcademy

“Nem og perfekt undervisning. Tager fat i det nødvendige, og formår at få folk til at forstå tingene på en nem og ukompliceret måde.”

HBR

MyDroneAcademy

“Jeg har haft god oplevelse hos MyDroneAcademy. Instruktør er god til at formidle stof og hjælpsom.Jeg består teori test med 96,7%.Jeg anbefaler gerne MyDroneAcademy til andre.”

ITCosmos

MyDroneAcademy

“Utrolig professionel og kompetente undervisere, som formår at gøre undervisningen spændende, selv om dele af materialet kan være tørt. God veksling mellem teori og det praktiske.”

TiFoSport

MyDroneAcademy

“Et fantastisk og ekstremt interessant kursus. Instruktøren er virkelig inspirerende og man mærker tydeligt hans passion for droner...;o)
MydroneAcademy har været dybt proffesionelle og meget fleksible. Jeg kan klart anbefale kurset. Tak...!!”

DEAS A/S

MyDroneAcademy

“"Natflyvning" - Det var godt og spændende - Fin stemning, med masser af humor - Thumps up og bedste anbefalinger herfra.”

Dronekongen