Det siger vores kursister!

Vi gør meget ud af at tilbyde vores kursister det bedste og mest behagelige forløb på OPEN-uddannelsen.
Læs om vores kursisters oplevelse med vores uddannelser herunder.

 • MyDroneAcademy

  “"Spændende kursus, kommer med forventninger der klart opfyldes, også fra egen side. Kompetente undervisere. Anekdoter og sjove historier er med til at bringe tingene ned på et niveau der er let at forstå, men samtidig beholder sin faktualitet og professionelle budskab. Fantastiske lokaler og god forplejning.

  Kan kun på det varmeste anbefale mydroneacademy.

  Ronny - Fra Oven"”

  Ronny
 • MyDroneAcademy

  “Det er et fint format med modulerne - god, humoristisk og pædagogisk gennemgang - dygtige oplæg til teoriprøvens spørgsmål. Det var generelt en god, informativ og underholdende oplevelse.”

  Casper

  Chef Konsulent; DEAS A/S

 • MyDroneAcademy

  “Dygtig underviser, måden der bliver undervist på. Dennis gav sig tid til at forklare hvordan og hvorfor. Vi var en klasse med forskellige niveauer, men ingen følte sig overset. Så fortsæt den gode måde at undervise på. Tak”

MyDroneAcademy

“Det var et rigtig godt kursus . der var en god stemning og læren var både fuld af informationer man kunne grave i og havde humor.”

MyDroneAcademy

“Hele teamet gjorde et stort positiv indtryk på mig. Under kursus udviste instruktøren klar indsigt omkring droner, dens brug og gennemgik pensum både som hobby og professionelt øjemål hvilket passede mine forventninger fuldt ud.Instruktøren på en behagelig måde i fineste omgivelser leverede powerpoint emner på en let og forståelig måde. Under kurset var forplejningen super god! Skal du på en drone kursus -Jeg anbefaler varmt "My Drone Academy"!!”

MyDroneAcademy
Jan-Boeger-300x300

“Har været et meget lærerigt kursus, hvor undervisning foregik meget professionelt. Underviseren var særdeles kyndig”

MyDroneAcademy

“Skarpe, flinke og profesionelle undervisere. Gode kursus forhold og behageligt miljø. Mulighed for at leje droner.”

Romich

MyDroneAcademy

“Instruktøren har en god undervisningsstil, og let at lære.Jeg vil klart anbefale dem, og vender tilbage når jeg får brug for at opgradere”

MyDroneAcademy
Thomas-Hougaard-300x300

“Super grundigt og professionelt. Jeg glæder mig tlk at komme ud og prøve nogle af tingene af.”

Thoraso

MyDroneAcademy
Sven profil

“Har taget og bestået certificering i 1A, 2 og natpåtegning hos MyDroneAcademy - og kan klart medgive min største og uforbeholdne anbefaling.Højt kvalificerede instruktører og censorer - både på teorien og i praktis - har gjort det til en god oplevelse at tage certifikat.God og humoristisk tilgang til såvel lovgivning som de dybere tekniske emner.Dejlige kursusfaciliteter og lækker forplejning har kun gjort oplevelsen større.Endelig er den vedblivende adgang til online uddannelsesmappen med alt materiale til rådighed guld værd.Så største anbefaling herfra.”

Dronefotograf

MyDroneAcademy
Steve-Combes-300x300

“Easy to digest course well presented. Danish drone laws are very logical and easy to apply to a commercial drone operation.”

Ericsson Limited

MyDroneAcademy

“Undervisning i en god atmosfære,-gode lærere !Efterfølgende, god support vedr. ny lovgivning og regler.Gode, relevante efteruddannelses tilbud.”

Tony & Palles Droneservice IVS

MyDroneAcademy
Axel-Sogaard-300x300

“Godt og veltilrettelagt kursus-fuld valuta for pengene-især vil jeg fremhæve instruktøren, der på sin venlige og ligefremme måde gav os ALT det vi kunne forvente og behøvede + MEGET-MEGET mere baseret på hans personlige erfaring.”

Fotograf Axel Søgaard

MyDroneAcademy

“Super fed "kursus" 1A - god humoristisk indlæring fra Instruktøren. Klart anbefale MyDroneAcademy, får en høj 5ér herfra.”

MyDroneAcademy
Johnny-Mobius-300x300

“God og engageret underviser. God forplejning undervejs. Natbeviset krævede en del da undervisning og prøve fandt sted under særdeles vanskelige vejrforhold med stærk kulde - alligevel kom det i hus.Godt gået.”

Møbius Consulting og Forsikringsmæglere

MyDroneAcademy

“Der var styr på alt fra start til slut. Kan klart anbefale dette firma til andre.”

Dronefotografenfyn

MyDroneAcademy
Soren-Wiilsboll-300x300

“Kan kun sige, at med 30 rigtige svar ud af 30 mulige i Dronebevisuddannelsen, så har undervisningen være super - og det var den. 🙂”

Wiilsbøll IT og Film

MyDroneAcademy
Johnni-Bjerregaard-300x300

“Kursus gik som forventet og med mindre forbereddelse inden kursus, gik alting som smurt. kan kun anfale man tager dronebeviset igennem Mydroneacademy, rigtig behagelig stemming igennem kursus hvor der hele tiden er tid nok til at stoppe op og besvare evt. spørgsmål. sjov fortællering og erfaringer fra det virkelig liv.. Tak herfra”

MyDroneAcademy
Peter-Jensen-300x300

“Super effektiv og vel tilrettelagt undervisning, udført af en professionel og kompetent underviser. Undervisningsformen er med et strejf af humor, og man lærer med garanti den teoretiske del, der er nødvendig for erhvervelse af et certifikat.God forplejning i øvrigt.”

Inuk Media ApS

MyDroneAcademy
Eddy-Hansen-300x300

“Jeg fik mit drone Certifikat hos My drone academy. Det var et godt kursus med en meget erfaren instruktør, som kunne bidrage undervisningen med egne historier og oplevelser, hvilket gjorde det mere levende. Materialet var godt gennem arbejdet, og understøttede undervisningen godt. Jeg kan klart anbefale at man tager sit drone bevis hos MyDroneAcademy.”

Eurodrone

MyDroneAcademy

“Det var et rigtig fint kursus med engagerede lærer der gav os lette redskaber til ikke mindst at få teorien på plads rammen var Årslev kro der spillede ud med forplejning. I alt et kursus fra MyDroneAcademy jeg kun kan anbefale Mvh Kim KejlbergFotograf.”

Universitets hospitalet Risskov

MyDroneAcademy
Frantz-Hansen-300x300

“Et utroligt godt kursus med en yderst kompetent underviser, der ikke kun formår at undervise på en forstålig måde, men også at indflette praktisk erfaring, som kan danne idegrundlag for os andre.Jeg vil på det varmeste anbefale MyDroneAcademy til andre, som påtænker sig en droneuddannelse.”

Prof-Drone

MyDroneAcademy

“Det har været en fornøjelse at tage dronebevis hos jer. Underviserne er kompetente.”

Erhvervsekademi Dania

MyDroneAcademy

“Super godt planlagt kursus fra tilmelding til slut. God lære og god til at give informationer.”

MyDroneAcademy
Thomas-Jonsson-300x300

“4 stjerner er kun fordi man blev alt for mæt efter den voldsomme gode frokost, så koncentration røg! Jeg har fløjet en del år, men mente tiden er til, at flyve lovligt, derfor havde jeg tilmeldt mig dronebeviskursus hos MyDroneAcademy. Det varmeget lærerigt, udviklende og super sjovt. Tak for god undervisning og nogle seriøse snakke. Vi ses til natpåtegning.”

DK-Drone360

MyDroneAcademy
Kjeld-Iversen-300x300

“Gode informationer og historier omkring regler og brug af drone. Inspirerende undervisning. Det hele foregik i en god atmosfære.”

Stoholm Skole

MyDroneAcademy

“Et fantastisk og ekstremt interessant kursus. Instruktøren er virkelig inspirerende og man mærker tydeligt hans passion for droner...;o)
MydroneAcademy har været dybt proffesionelle og meget fleksible. Jeg kan klart anbefale kurset. Tak...!!”

DEAS A/S

MyDroneAcademy
Anders-Peter-Bergmann-Kristensen-300x300

“"Natflyvning" - Det var godt og spændende - Fin stemning, med masser af humor - Thumps up og bedste anbefalinger herfra.”

Dronekongen