OPEN A1+A3 Dronecertifikat

OPEN A1+A3 er et online 1-dags kursus med en instruktør som live underviser dig igennem hele dagen. Du har som på et fysisk onsite kursus adgang til at tale og skrive med din instruktør og de andre deltagere på holdet. Dagen afsluttes med at du gennemfører prøven, mens instruktøren er online sammen med dig. Instruktøren giver dig ikke svar på spørgsmål, men kan hjælpe dig med at forstå spørgsmålet. Du får også adgang til din egen personlige uddannelsesmappe og support, som du kan læse mere nederst på denne side.

Med vores Beståelsesgaranti kan du GRATIS inden for 90 dage deltage i et efterfølgende kursus, hvis du skulle være så uheldig ikke at bestå. OPEN A1+A3 tilbydes ikke som et onsite (fysisk) kursus - men udelukkende som online kursus. 

Med et OPEN A1+A3 Dronecertifikat lærer du de grundlæggende teoretiske kompetencer, der giver dig lov til - med visse begrænsninger - at flyve med droner i byen og på landet. OPEN A1+A3 er en grunduddannelse, som kan suppleres med en overbygning (1 dag), der opgraderer dit OPEN A1+A3 Dronecertifikat til et OPEN A2 Kompetencecertifikat, som også tilbydes som et fysisk onsite kursus.

Efter bestået teoriprøve modtager du dit OPEN A1+A3 Dronecertifikat i din e-Boks og er klar til at udforske livet som Fjernpilot!

Læs meget mere om kurset herunder - vel mødt!

VENLIGST BEMÆRK: Vægtgrænsen for alle droner der ikke er C-Mærket er kun 500gram og ikke 900 gram

Team MyDroneAcademy

 

Open A1_A3
Drone zone

Det må du med OPEN A1+A3 Dronecertifikat

Et OPEN A1+A3 Dronecertifikat giver dig bl.a. lov til, at:

 • Flyve med C1 mærkede droner op til 900 g i bymæssig bebyggelse.
 • Flyve med Legacy droner op til 500g i bymæssig bebyggelse.
 • Flyve med droner op til 25 kg udenfor bymæssig bebyggelse.
 • Flyve, når du er fyldt 15 år.
 • Overflyve personer uden accept med droner under 250 gr.
 • Flyve i hele EU uden yderligere tilladelser - du skal dog overholde nationale regler og lovgivning


Moduloversigt A1 A3
logbog1

Generel information

 • Du skal være fyldt 15 år for at deltage på uddannelsen.
 • Du skal kunne læse og forstå dansk. 
 • Du skal have et helbred, som gør dig i stand til at føre drone på betryggende vis.
 • Trafikstyrelsen opkræver et prøvegebyr på kr. 65,-, som betales af kursisten ved aflæggelse af prøve

Teoriprøven

Teoriprøven foregår online og skal aflægges på Trafikstyrelsens hjemmeside, hvor du skal logge ind med NemID.

Teoriprøven indeholder 40 multiple-choice spørgsmål og kan aflægges uden, at du har praktisk flyveerfaring. Derfor aflægges den som en del af  OPEN A1+A3 kurset.

Du får øjeblikkeligt svar på, om du har bestået prøven. Skulle du være så uheldig ikke at bestå sikrer vores Beståelsesgaranti, at du uden beregning kan deltage på et eller flere kurser, hvis du føler du har behov for det inden du aflægger prøven igen.

Når du har bestået den afsluttende teoriprøve sendes dit nye OPEN A1+A3 Dronecertifikat til din mailboks.

Tilfredshedsgaranti
tryghedsgaranti

Tryghedsgaranti

Med MyDroneAcademy's TRYGHEDSGARANTI garanterer vi dig Danmarks mest attraktive droneuddannelse! Vi har uddannet ca. halvdelen af alle Dronepiloter - og mere end 99,96% har bestået! Vi har 9 års jubilæum i november 2023 og er således Danmarks ældste droneskole.

Tryghedsgarantien består af 5 garantier, der sikrer, at du trygt kan vælge MyDroneAcademy som leverandør af din droneuddannelse:

 • Kvalitetsgaranti
 • Tilfredshedsgaranti
 • Beståelsesgaranti
 • Prisgaranti
 • Flexgaranti

Uddannelsesmappe og support

Vi vil gøre vores yderste for at gøre dit uddannelsesforløb til en god oplevelse og vi mener, at det skal være nemt og overskueligt at blive uddannet som professionel og godkendt dronepilot.

Derfor har vi stillet en Uddannelsesmappe til rådighed for dig, hvor du har adgang til alt det materiale, som sikrer dig bedst mulig forberedelse til undervisningen, teoriprøver og ressourcer, der vil hjælpe dig, når du skal ud og flyve. Du får adgang til din Uddannelsesmappe, så snart du har tilmeldt dig din uddannelse og du har selvfølgelig stadig adgang efter din uddannelse.

Du har også adgang til support både før og efter du har gennemført din uddannelse. Denne support kan f. eks. bruges til at sikre at dine flyvninger er sikre og lovlige i fremtiden

Education folder

Mød nogle af vores kunder 

MyDroneAcademy

“MyDroneAcademy kan varmt anbefales. Instruktøren gjorde kursusforløbet spændende og interessante, da han formåede at relaterer teorien til oplevelser i 'den virkelige verden'.”

DAB

MyDroneAcademy

“Et helt igennem fantastisk kursus! Instruktøren var en superb lærer, som formåede at være både faglig, underholdende og medrivende - hvilket er noget af en bedrift når man skal lære lovmæssige begreber. At kunne sparre undervejs med både lærer og de andre kursister var en uventet bonus, og jeg føler mig meget bedre klædt på til fremtidens opgaver efter disse dage.God forplejning ”

Mijofoto.dk