OPEN A2 Kompetencecertifikat

Flyv i byen med C-mærkede droner op til 4 kg og op til 2 kg for ikke C-mærkede droner.

Op til 25 kg på landet.

Tilbydes både som Onsite kursus (fysisk fremmøde i kursuslokale) og som Online kursus


Tilmeld Online

OPEN A2 Kompetencecertifikat

OPEN A2 består af kurset OPEN A1+A3 (1 dag) + en overbygning med yderligere 1 dags teori, der opgraderer OPEN A1+A3 til OPEN A2. Kurset afvikles både som online kursus og som fysisk onsite kursus. Uanset hvilken kursustype du vælger, har du samme adgang til at tale og skrive med din instruktør og de andre deltagere i løbet af de dage.
Med et OPEN A2 Kompetencecertifikat har du bevis på dine teoretiske  kompetencer og praktiske flyveerfaring. Dette kursus giver dig alle de teoretiske kompetencer - den praktiske flyveerfaring kan du tilegne dig ved selvtræning eller ved at deltage i vores Flyvekursus.

Teoriprøven til OPEN A1+A3 aflægges i forbindelse med første kursusdag mens Teoriprøven til OPEN A2 aflægges på eget initiativ når du er færdig med kurset OG har opbygget praktiske flyvekompetencer til OPEN A2.

Med vores Beståelsesgaranti kan du GRATIS inden for 90 dage deltage i et efterfølgende kursus, hvis du skulle være så uheldig ikke at bestå.

Læse meget mere om kurset herunder - vel mødt!

Team MyDroneAcademy

 

Tilmeld Online Læs mere om Onsite her
OPENA2 Certifikat
Drone zone

Det må du med OPEN A2 Kompetencecertifikat

Med et OPEN A2 Kompetencecertifikat må udføre alle typer af flyvning i OPEN kategorien. Kompetencecertifikatet giver dig bl.a. lov til at:

 • Flyve med C2 droner op til 4 kg i bymæssig bebyggelse.
 • Flyve med Legacy droner op til 2 kg i bymæssig bebyggelse.
 • Flyve med droner op til 25 kg udenfor bymæssig bebyggelse.
 • Flyve indtil 2 km fra lufthavne og militærlufthavne.
 • Flyve indtil 1 km fra Helikopter landingspladser (HEMS)
 • Flyve, når du er fyldt 15 år.
 • Overflyve personer uden accept med droner under 250 gr.
 • Flyve indtil 5 m fra personer, der ikke har givet accept. (med en C2 drone)
 • Flyve i hele EU uden yderligere tilladelser - du skal dog overholde nationale regler og lovgivning.


Kursusindhold

OPEN A2 varer 2 dage med i alt 17 moduler. De 2 kursusdage ligger i umiddelbar forlængelse af hinanden og indeholder al den teoretiske undervisning til OPEN A1+A3 og OPEN A2:

Dag 1 gennemgås den grundlæggende OPEN A1+A3 teori.

Dag 2 forsætter undervisningen med OPEN A2 overbygningen og når dagen er omme, er du klædt på til også at bestå OPEN A2 teoriprøven.

Før du kan aflægge OPEN A2 teoriprøven, skal du have opbygget praktiske flyveerfaring. Du kan opbygge praktisk flyveerfaring selv eller ved at deltage i vores Flyvekursus, der struktureret og bringer dig igennem hele det EASA-anbefalede pensum.


logbog1

Generel information

 • Du skal være fyldt 15 år for at deltage på uddannelsen.
 • Du skal kunne læse og forstå dansk. 
 • Du skal have et helbred, som gør dig i stand til at føre drone på betryggende vis.
 • Før du kan aflægge den afsluttende teoriprøve, skal du have praktisk flyveerfaring - du kan læse myndighedernes anbefalinger hertil her.
 • Trafikstyrelsen opkræver et prøvegebyr på kr. 65,-, som betales af kursisten ved aflæggelse af prøve

De teoretiske prøver

Teoriprøverne foregår ved fysisk fremmøde hos MyDroneAcademy (læs mere her) og skal aflægges på Trafikstyrelsens hjemmeside, hvor du skal logge ind med NemID.

Den første teoriprøve (A1+A3) indeholder 40 multiple-choice spørgsmål og kan aflægges uden, at du har praktisk flyveerfaring. Derfor aflægges den også typisk umiddelbart efter OPEN A1+A3 er afsluttet. Denne prøve kan tages online på Trafikstyrelsens hjemmeside.

Den anden teoriprøve (A2) indeholder 30 multiple-choice spørgsmål og kan først aflægges, når du har opbygget praktisk flyveerfaring. (se Flyvekursus).

Du får øjeblikkeligt svar på, om du har bestået prøverne. Skulle du være så uheldig ikke at bestå sikrer vores Beståelsesgaranti, at du uden beregning kan deltage på et eller flere kurser, hvis du føler du har behov for det inden du aflægger prøven igen.

Når du har bestået den afsluttende teoriprøve modtager du dit nye OPEN A2 Kompetencecertifikat efter max. 6 dage.Tilfredshedsgaranti
tryghedsgaranti

Tryghedsgaranti

Med MyDroneAcademy's TRYGHEDSGARANTI garanterer vi dig Danmarks mest attraktive droneuddannelse! Vi har uddannet ca. halvdelen af alle Dronepiloter - og mere end 99% har bestået! Vi har 8 års jubilæum i november 2022 og er således Danmarks ældste droneskole.

Tryghedsgarantien består af 5 garantier, der sikrer, at du trygt kan vælge MyDroneAcademy som leverandør af din droneuddannelse:

 • Kvalitetsgaranti
 • Tilfredshedsgaranti
 • Beståelsesgaranti
 • Prisgaranti
 • Flexgaranti
Læs mere her

Nemt uddannelsesforløb

Vi vil gøre vores yderste for at gøre dit uddannelsesforløb til en god oplevelse og vi mener, at det skal være nemt og overskueligt at blive uddannet som professionel og godkendt dronepilot.

Derfor har vi stillet en Uddannelsesmappe til rådighed for dig, hvor du har adgang til alt det materiale, som sikrer dig bedst mulig forberedelse til undervisningen og teoriprøverne. Du får adgang til din Uddannelsesmappe, så snart du har tilmeldt dig din uddannelse og du har selvfølgelig stadig adgang efter din uddannelse - altså også når du skal op til din afsluttende teoriprøve. 

Tilmeld Online Læs mere om Onsite her
Education folder

Mød nogle af vores kunder