Privat hold

max. 12 prs. fra kun 19.997,- ekskl. moms.

Ønsker din virksomhed at uddanne en række dronepiloter,  kan du få oprettet dit eget private undervisningshold hvor kun dig og dit team er til stede. De private holde dækker dronebevis 1A, 1B & 2.

 

Jeres eget uddannelseshold

Når du arrangerer jeres eget private hold, opnår du en række fordele. Du har f.eks. fleksibilitet til at vælge, hvor og hvornår uddannelsen skal afholdes. Vi kan hjælpe dig med at arrangere lokaler i hele Danmark, ligesom vi også gerne kommer ud til jer.

Hvis en deltager på dit private hold bliver forhindret i at deltage, kan personen efterfølgende deltage gratis på et af vores åbne hold.

Ønsker du at uddannelsen skal afholdes om aften eller i weekenderne, kan vi også sagtens arrangere dette. Du bestemmer selv tidspunktet, som passer bedst til dit private hold. 

shutterstock_1455038291
shutterstock_1120668842

Priser for 12 deltagere

Prisen for et privat 2-dags hold med op til 12 deltagere til kategori 1A er kr. 19.997,-

Prisen for et privat 3-dags hold med op til 12 deltagere til kategori 1A og 1B/2 er kr. 34.997,-.

For deltagere over 12 personer indhent tilbud på info@Mydroneacademy.dk

Alle priser er ekskl. moms, lokale, AV udstyr, transport og forplejning. Kontakt Info@mydroneacademy.com for et skriftligt tilbud.

Udstyr

Vi medbringer alt undervisningsmateriale og iPads. iPads udlånes til hver elev under uddannelsen. Vi medbringer også Internet og Apple TV og kræver derfor blot en storskærm/projektor med HDMI-stik. Derudover anbefales det, at der er en tavle til rådighed for underviseren. 

Alle kursister bliver oprettet i vores elektroniske  uddannelsesmappe. Her kan hver kursist hjemmefra tilgå undervisningsmateriale, lovsamlinger, flyvekort m.m. inden kursusstart.

Kursisterne har adgang til uddannelsesmappen både før, under og efter uddannelsen. I uddannelsesmappen kan kursisten desuden følge med i sine midtvejsprøver, teoriprøver og eventuelle praktiske prøver. 

Mydroneacademy_nyhedsbrev

Mød nogle af vores kunder 

MyDroneAcademy

“Har taget og bestået certificering i 1A, 2 og natpåtegning hos MyDroneAcademy - og kan klart medgive min største og uforbeholdne anbefaling.Højt kvalificerede instruktører og censorer - både på teorien og i praktis - har gjort det til en god oplevelse at tage certifikat.God og humoristisk tilgang til såvel lovgivning som de dybere tekniske emner.Dejlige kursusfaciliteter og lækker forplejning har kun gjort oplevelsen større.Endelig er den vedblivende adgang til online uddannelsesmappen med alt materiale til rådighed guld værd.Så største anbefaling herfra.”

Dronefotograf