Opdatering vedrørende droneflyvning og uddannelser 2021.

Nye EU Regler

Hvis ikke de nye regler bliver udskudt af Corona igen, træder de i kraft d. 1. januar 2021. Efter troværdige oplysninger kommer konverteringen af eksisterende beviser til at foregå som følger:

Dronetegn bliver konverteret til Open A1/Open A3.

Dronebevis 1A, 1B og 2 bliver konverteret til OpenA2.

Man skal dermed ikke op til en ny prøve i forbindelse med konverteringen.

Konverteringen vil rent formelt finde sted i løbet af 2021, men indehavere af ovenstående Certifikater skal i princippet opfatte konverteringen gældende fra 1. januar 2021. Læs mere om de nye regler på https://www.opena2.dk

Der er således ingen grund til at vente til næste år med at tage dronebeviset, medmindre man ønsker en teoriprøve på 70 spørgsmål, som den nye teoriprøve indeholder mod de nuværende 30 spørgsmål😊

Vi har masser af plads på vores hold, da vi løbende opretter nye hold og vi overholder selvfølgelig alle myndighedernes krav til Corona foranstaltninger. Kurser i 2020


Kurser i 2021 fra MyDroneAcademy.

MyDroneAcademy vil udbyde følgende kurser i 2021. Alle vores kurser vil som udgangspunkt blive onsite kurser dvs. fysisk tilstedeværelse i et kursuslokale. Vi vil løbende udvikle online kurser i takt med behovet.

  • Flyvekursus: 1 dags kursus med 50/50 på skolebænken og Praktisk flyvning (frivillig)
  • OPENA2 kompetence certifikat: 2 dages kursus afsluttende med teoriprøve (obligatorisk for flyvning i bymæssig bebyggelse)
  • Standard Scenarie (STS): Teoretisk Kompetence certifikat: 2 dages teoriundervisning afsluttende med teoriprøve (obligatorisk for flyvning under STS-01 og STS-02)
  • STS-O1 praktisk uddannelse: For VLOS flyvning over et kontrolleret område på land i et befolket miljø med drone over 4kg. 1 dags undervisning afsluttende med flyveprøve. (obligatorisk for flyvning under STS-01)
  • STS-02 praktisk uddannelse: BVLOS-flyvning med luftrumsobservatører over et kontrolleret område på land i et tyndt befolket miljø. 1 dags undervisning afsluttende med flyveprøve. (obligatorisk for flyvning under STS-02)
  • STS-OM Kursus: 3 dages kursus i udarbejdelse af egen Operations Manual (driftshåndbog) (OM er obligatorisk for flyvning under STS-01 og STS-02)
  • STS-Conops Kursus: 1 dages kursus i udarbejdelse af Concept of Operations (driftshåndbog) (Conops er obligatorisk for flyvning under STS-01 og STS-02)
  • STS-OM: Vi udarbejder din Operations Manual og følger den helt til dørs til endelig godkendelse fra TBST.
  • STS-ConOps: Vi udarbejder dine Concept of Operations og følger den helt til dørs til endelig godkendelse fra TBST.
  • SORA-kurser: vi kommer til at afholde kurser i den Specifikke Kategori – mere om det senere

PS: husk at afvikle din praktiske prøve købt som pakkeløsninger inden 31. december 2020.

Hvis du har nogen spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på 6915 4060 for at få en snak!


Med venlig hilsen

Frank Krøyer

Administrerende Direktør

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar