Dit eget uddannelseshold

Ønsker din virksomhed at uddanne en række Drone-Piloter, eller har du samlet dit eget hold?

Ved at arrangere dit eget private dronebevis-hold opnår du en række fordele. Du har en fleksibilitet i at vælge, hvor og hvornår uddannelsen skal afholdes. Vi kan hjælpe med at arrangere lokaler rundt om i hele Danmark, ligesom vi også kommer ud til jer. Ønsker du at uddannelsen skal afholdes om aften eller i weekenderne, kan vi også sagtens arrangere dette. Du bestemmer selv starttidspunktet, som passer bedst til dit private hold.

Priser
Der er en fast lav pris for undervisningen.

Dronebevis 1A+1B+2: Kr. 45.000,-

Undervisningen dækker Kategori 1A+1B+2
Der kommer et tillæg på kr. 1.000,- pr. person som skal aflægge praktisk prøve til Kategori 1B eller 2.

Der kan sættes op til 24 kursister på holdet - Det er ikke et krav, at alle kursister skal aflægge praktisk prøve, hvis de kun skal have Kategori 1A.

Priseksempel: Der bookes et hold med 24 kursister hvoraf 4 af kursisterne ønsker at aflægge praktisk prøve til Kategori 1B+2. Prisen bliver derved 45.000,- + 4.000 (4x1.000) = 49.000,-

Alle priser er excl. moms, lokale, transport forplejning og evt. overnatning.

Udstyr
Vi medbringer alt undervisningsmateriale og iPads. iPads udlånes til hver elev under uddannelsen. Vi medbringer også internet og Apple TV og kræver derfor blot et HDMI stik på en storskærm/projektor. Derudover anbefales det, at der er en tavle til rådighed til underviseren.

Elektronisk uddannelsesmappe
Alle kursister bliver oprettet i vores elektroniske uddannelsesmappe. Her kan hver kursist hjemmefra tilgå undervisningsmateriale, lovsamling, flyvekort m.m.

Kursisterne har adgang til uddannelsesmappen både før, under og efter uddannelsen. I uddannelsesmappen kan kursisten også følge med i sine midtvejsprøver, teoriprøver og eventuelle praktiske prøver.

Sådan booker du
Du kan booke ved at skrive på email info@mydroneacademy.com eller kontakte os på telefon 6915 4060

kontakt
mød nogle af vores kunder
hør hvad vores kursister siger

Hans Henrik Erhardi

HHE

Kompetent og levende undervisning i gode rammer. Kan varmt anbefale deres 3 dages kursus.

Søren Larsen

Sl-vagt.dk

Super god oplevelse og den fedeste måde læren holdt os alle vågen på. Kan helt klart anbefales her fra.

Læs flere anmeldelseR