Dit eget uddannelseshold

Ønsker din virksomhed at uddanne en række Drone-Piloter, eller har du samlet dit eget hold?

Ved at arrangere dit eget private dronebevis-hold opnår du en række fordele. Du har en fleksibilitet i at vælge, hvor og hvornår uddannelsen skal afholdes. Vi kan hjælpe med at arrangere lokaler rundt om i hele Danmark, ligesom vi også kommer ud til jer. Ønsker du at uddannelsen skal afholdes om aften eller i weekenderne, kan vi også sagtens arrangere dette. Du bestemmer selv starttidspunktet, som passer bedst til dit private hold.

Priser
Der er en fast lav pris for undervisningen.

Dronebevis 1A+1B+2: Kr. 45.000,-

Undervisningen dækker Kategori 1A+1B+2
Der kommer et tillæg på kr. 1.000,- pr. person som skal aflægge praktisk prøve til Kategori 1B eller 2.

Der kan sættes op til 24 kursister på holdet - Det er ikke et krav, at alle kursister skal aflægge praktisk prøve, hvis de kun skal have Kategori 1A.

Priseksempel: Der bookes et hold med 24 kursister hvoraf 4 af kursisterne ønsker at aflægge praktisk prøve til Kategori 1B+2. Prisen bliver derved 45.000,- + 4.000 (4x1.000) = 49.000,-

Alle priser er excl. moms, lokale, transport forplejning og evt. overnatning.

Udstyr
Vi medbringer alt undervisningsmateriale og iPads. iPads udlånes til hver elev under uddannelsen. Vi medbringer også internet og Apple TV og kræver derfor blot et HDMI stik på en storskærm/projektor. Derudover anbefales det, at der er en tavle til rådighed til underviseren.

Elektronisk uddannelsesmappe
Alle kursister bliver oprettet i vores elektroniske uddannelsesmappe. Her kan hver kursist hjemmefra tilgå undervisningsmateriale, lovsamling, flyvekort m.m.

Kursisterne har adgang til uddannelsesmappen både før, under og efter uddannelsen. I uddannelsesmappen kan kursisten også følge med i sine midtvejsprøver, teoriprøver og eventuelle praktiske prøver.

Sådan booker du
Du kan booke ved at skrive på email info@mydroneacademy.com eller kontakte os på telefon 6915 4060

kontakt
mød nogle af vores kunder
hør hvad vores kursister siger

Jan Bertelsen

Aalborg Multi & Drone Service

MyDroneAcademy tilbyder absolut fagligt dygtige og dedikeret instruktører. Undervisningsmaterialer, metoder, lokaler og "set up" i høj kvalitet. Jeg er rigtig godt tilfreds med min oplevelse, samt udbytte og resultat af mit sidste kursus.

Axel Søgaard

Fotograf Axel Søgaard

Godt og veltilrettelagt kursus-fuld valuta for pengene-især vil jeg fremhæve underviseren Dennis der på sin venlige og ligefremme måde gav os ALT det vi kunne forvente og behøvede + MEGET-MEGET mere baseret på hans personlige erfaring.

Læs flere anmeldelseR