Skal du have natpåtegning?

Har du behov for at udføre droneflyvninger i bymæssigt område om natten, skal du have en påtegning i dit eksisterende Dronebevis, som giver dig lov til at flyve mellem solnedgang og solopgang. Uden natpåtegning er det ikke tilladt at flyve mellem solnedgang og solnedgang i byerne.

Det er særdeles velegnet at flyve om natten, hvis du skal udføre flyvninger med termiske kamera for at se bl.a. varmeudslip fra ejendomme og lækager i fjernvarmerør under jorden.

Flere luftfotografer er også begyndt at flyve omkring solnedgang og solopgang, for at få de perfekte billeder af en flot sol og landskabet.

Tilmeld

Uddannelsen

Uddannelsen består af 5 lektioner samt en praktisk prøve som afvikles samme aften/nat.

Uddannelsen starter ca. 3 timer før solnedgang og fortsætter ud på natten med praktisk prøve i mørke.

Når den praktiske prøve er bestået udstedes der et nyt Dronebevis til dig med natpåtegning.

Natpåtegningen dækker alle dronekategorier og følger med i forbindelse med en eventuelt opgradering til højere kategori.

Tilmeld

Adgangskrav

Du skal have et Dronebevis i forvejen og du skal have erfaring i form af mindst 3 timers flyvning om natten uden for bymæssig bebyggelse. Se reglerne for flyvning uden for byerne på droneregler.dk

For at deltage på uddannelsen skal du have erhvervet dig et dronebevis i kategori 1A, 1B eller 2. Du skal ydermere selv have fløjet 3 timer om natten uden for bymæssig bebyggelse, hvilket kan ske fuldt lovligt, så længe øvrige gældende regler overholdes.

Tilmeld

Praktisk prøve til natflyvning

En time efter solnedgang starter aflægning af praktiske prøver.

Du skal kunne flyve din drone i ATTI-mode (uden GPS), og kunne navigere dronen ud fra dens lys.

Vores eksaminator stiller dig nogle forskellige opgaver, og du får øjeblikkeligt svar på om du er bestået, eller skal aflægge prøven igen når du har fået mere træning.

Du kan se øvelser du skal mestre under praktisk prøve.

detaljer om praktisk prøve
mød nogle af vores kunder
hør hvad vores kursister siger

Kim Thorsø

REVIDRONE ApS

Fantastisk god og dygtig underviser. Gode undervisningsfaciliteter.

Lars Bech

Studio Son of Lone

Rigtig fint forløb. Dygtige instruktører, fine lokaler. Det er svært men sjovt, og det kan anbefales. Nu er det bare med at komme ud og flyve.

Læs flere anmeldelseR