Skal du have natpåtegning?

Har du behov for at udføre droneflyvninger i bymæssigt område om natten, skal du have en påtegning i dit eksisterende Dronebevis, som giver dig lov til at flyve mellem solnedgang og solopgang. Uden natpåtegning er det ikke tilladt at flyve mellem solnedgang og solnedgang i byerne.

Det er særdeles velegnet at flyve om natten, hvis du skal udføre flyvninger med termiske kamera for at se bl.a. varmeudslip fra ejendomme og lækager i fjernvarmerør under jorden.

Flere luftfotografer er også begyndt at flyve omkring solnedgang og solopgang, for at få de perfekte billeder af en flot sol og landskabet.

Tilmeld

Uddannelsen

Uddannelsen består af 5 lektioner samt en praktisk prøve som afvikles samme aften/nat.

Uddannelsen starter ca. 3 timer før solnedgang og fortsætter ud på natten med praktisk prøve i mørke.

Når den praktiske prøve er bestået udstedes der et nyt Dronebevis til dig med natpåtegning.

Natpåtegningen dækker alle dronekategorier og følger med i forbindelse med en eventuelt opgradering til højere kategori.

Tilmeld

Adgangskrav

Du skal have et Dronebevis i forvejen og du skal have erfaring i form af mindst 3 timers flyvning om natten uden for bymæssig bebyggelse. Se reglerne for flyvning uden for byerne på droneregler.dk

For at deltage på uddannelsen skal du have erhvervet dig et dronebevis i kategori 1A, 1B eller 2. Du skal ydermere selv have fløjet 3 timer om natten uden for bymæssig bebyggelse, hvilket kan ske fuldt lovligt, så længe øvrige gældende regler overholdes.

Tilmeld

Praktisk prøve til natflyvning

En time efter solnedgang starter aflægning af praktiske prøver.

Du skal kunne flyve din drone i ATTI-mode (uden GPS), og kunne navigere dronen ud fra dens lys.

Vores eksaminator stiller dig nogle forskellige opgaver, og du får øjeblikkeligt svar på om du er bestået, eller skal aflægge prøven igen når du har fået mere træning.

Du kan se øvelser du skal mestre under praktisk prøve.

detaljer om praktisk prøve
mød nogle af vores kunder
hør hvad vores kursister siger

Martin Larsen

Min oplevelse med MyDroneAcademy er kun positivt. Jeg var i december 2017 på drones kursus hos dem, og husker kurset på kr4 dage som lærerigt, spændende og sjovt.

Allan Niss

FotoNiss

En virksomhed der kan deres kram, med 95% beståelse på det hold jeg deltog, grunden til den ikke var højere var at der var et par der ikke var 100% inde i dansk, og på tidspunktet var testen ren dansk. MyDroneAcadamy har nogle utrolig dygtige og grundige undervisere, som kan lave en differencerende undervisning, og holde ens opmærksomhed selv om stoffet en gang i mellem bliver noget langhåret

Læs flere anmeldelseR