Uddannelsen

Fixed Wing uddannelsen kan tages samtidig med vores Dronebevisuddannelse til multirotor, eller tages som et tillægsmodul til dig som allerede er indehaver af et dronebevis.

Tilmeld

Fixed Wing 1A

Uddannelsen kan tages som et tillæg til en igangværende uddannelse eller et eksisterende dronebevis. Her skal du deltage i teoriundervisning bestående af ét modul på 4 lektioner svarende til ca. 4 timers.

Har du ikke et Dronebevis i dag, og har du kun brug for Fixed Wing 1A, kan du erhverve dronebeviset alene til Fixed Wing. Uddannelsen varer så 2 dage fra kl. 9-16.

Uddannelsen til Dronebevis Fixed Wing 1A afsluttes med at du skal bestå en teoriprøve bestående af 30 spørgsmål, hvor du skal svare rigtigt på minimum 24 spørgsmål.

Tilmeld

Fixed Wing 1B & 2

Har du brug for at flyve Fixed Wing op til enten 7 kg (Fixed Wing 1B) eller op til 25 kg (Fixed Wing 2), skal du udover teoriundervisning og teoriprøve også deltage i praktisk undervisning bestående af 1 dags varighed. Du skal ydermere også bestå en praktisk prøve.

Bemærk at det kræver en særlig tilladelse fra Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen for at flyve Fixed Wing 1B og 2 inde i byen.

Fixed Wing 1B og 2 uddannelsen giver dig dog mulighed for at komme tættere på veje m.m. og overflyve disse uden for byen, uden at skulle indhente en særlig tilladelse.

Tilmeld
mød nogle af vores kunder
hør hvad vores kursister siger

David Schumann

Photocare Hjørring

Jeg deltog i kursus hos MyDroneAcademy i foråret 2017 i Kolding Det var et intenst weekend kursus. vi var et hold bestående af kollegaer fra Photocare

Jesper Svensgaard

University of Copenhagen

The course for certificate 1A/1B was very informative with competent teachers. The practical test was strict and constructive. In general one was challanged, informed and got a great overview of legislation, drone technicalities and pratical considerations. Can recommend the company and their drone certificate courses.

Læs flere anmeldelseR