Uddannelsen

Fixed Wing uddannelsen kan tages samtidig med vores Dronebevisuddannelse til multirotor, eller tages som et tillægsmodul til dig som allerede er indehaver af et dronebevis.

Tilmeld

Fixed Wing 1A

Uddannelsen kan tages som et tillæg til en igangværende uddannelse eller et eksisterende dronebevis. Her skal du deltage i teoriundervisning bestående af ét modul på 4 lektioner svarende til ca. 4 timers.

Har du ikke et Dronebevis i dag, og har du kun brug for Fixed Wing 1A, kan du erhverve dronebeviset alene til Fixed Wing. Uddannelsen varer så 2 dage fra kl. 9-16.

Uddannelsen til Dronebevis Fixed Wing 1A afsluttes med at du skal bestå en teoriprøve bestående af 30 spørgsmål, hvor du skal svare rigtigt på minimum 24 spørgsmål.

Tilmeld

Fixed Wing 1B & 2

Har du brug for at flyve Fixed Wing op til enten 7 kg (Fixed Wing 1B) eller op til 25 kg (Fixed Wing 2), skal du udover teoriundervisning og teoriprøve også deltage i praktisk undervisning bestående af 1 dags varighed. Du skal ydermere også bestå en praktisk prøve.

Bemærk at det kræver en særlig tilladelse fra Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen for at flyve Fixed Wing 1B og 2 inde i byen.

Fixed Wing 1B og 2 uddannelsen giver dig dog mulighed for at komme tættere på veje m.m. og overflyve disse uden for byen, uden at skulle indhente en særlig tilladelse.

Tilmeld
mød nogle af vores kunder
hør hvad vores kursister siger

Jan Bertelsen

Aalborg Multi & Drone Service

MyDroneAcademy tilbyder absolut fagligt dygtige og dedikeret instruktører. Undervisningsmaterialer, metoder, lokaler og "set up" i høj kvalitet. Jeg er rigtig godt tilfreds med min oplevelse, samt udbytte og resultat af mit sidste kursus.

Hans Christian Post

Post Behrens Produktion

Et super godt og velplanlagt kursus med indlagte midtvejsprøver, som styrkede vores forudsætninger for at bestå den endelige prøve. MyDroneAcademy kan derfor varmt anbefales.

Læs flere anmeldelseR