Uddannelsen

Fixed Wing uddannelsen kan tages samtidig med vores Dronebevisuddannelse til multirotor, eller tages som et tillægsmodul til dig som allerede er indehaver af et dronebevis.

Tilmeld

Fixed Wing 1A

Uddannelsen kan tages som et tillæg til en igangværende uddannelse eller et eksisterende dronebevis. Her skal du deltage i teoriundervisning bestående af ét modul på 4 lektioner svarende til ca. 4 timers.

Har du ikke et Dronebevis i dag, og har du kun brug for Fixed Wing 1A, kan du erhverve dronebeviset alene til Fixed Wing. Uddannelsen varer så 2 dage fra kl. 9-16.

Uddannelsen til Dronebevis Fixed Wing 1A afsluttes med at du skal bestå en teoriprøve bestående af 30 spørgsmål, hvor du skal svare rigtigt på minimum 24 spørgsmål.

Tilmeld

Fixed Wing 1B & 2

Har du brug for at flyve Fixed Wing op til enten 7 kg (Fixed Wing 1B) eller op til 25 kg (Fixed Wing 2), skal du udover teoriundervisning og teoriprøve også deltage i praktisk undervisning bestående af 1 dags varighed. Du skal ydermere også bestå en praktisk prøve.

Bemærk at det kræver en særlig tilladelse fra Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen for at flyve Fixed Wing 1B og 2 inde i byen.

Fixed Wing 1B og 2 uddannelsen giver dig dog mulighed for at komme tættere på veje m.m. og overflyve disse uden for byen, uden at skulle indhente en særlig tilladelse.

Tilmeld
mød nogle af vores kunder
hør hvad vores kursister siger

Mick Johansen

Mijofoto.dk

Et helt igennem fantastisk kursus! Dennis var en superb lærer, som formåede at være både faglig, underholdende og medrivende - hvilket er noget af en bedrift når man skal lære lovmæssige begreber. At kunne sparre undervejs med både lærer og de andre kursister var en uventet bonus, og jeg føler mig meget bedre klædt på til fremtidens opgaver efter disse dage. Frokosten burde næsten have sit eget afsnit, men vil nøjes med at sige at det var godt og der var nok - så rigeligt ;-)

Sæmund Tausen

Kraftselskabet SEV

MyDroneAcademy kan varmt anbefales, en rigtig god oplevelse. Dennis gjorte de tre dage med tør teori, spændende relevant og interesant, da han formåede relatere teorien til den “virkelige verden” på en sjov og let måde. Maden var også meget god og det var rigeligt, enest man kunne klage på var at tallærkene var for lille :)

Læs flere anmeldelseR