Det siger vores kursister!

Læs om vores kursisters oplevelse på dronebevisuddannelsen.
Tilmeld dig uddannelsen

Lone Rytter

Tønder Kommune

Et godt kursus med god undervisning. Dejligt vi kun var fem deltagere.

Thomas Hougaard

Thoraso

Super grundigt og professionelt. Jeg glæder mig til at komme ud og prøve nogle af tingene af.

Kjeld Iversen

Stoholm Skole

Gode informationer og historier omkring regler og brug af drone. Inspirerende undervisning. Det hele foregik i en god atmosfære.

Thomas Jønsson

DK-Drone360

4 stjerner er kun fordi man blev alt for mæt så koncentration røg efter den voldsomme gode frokost. Jeg har fløjet en del år, men mente tiden er til, at flyve lovligt, derfor havde jeg tilmeldt mig dronebeviskyrsus hos mydroneacdemy. Det meget lærerigt, uviklende og super sjovt. Tak for god undervisning og nogle seriøse snakke. Vi ses til nat påtegning.

Ronnie Rasmussen

Dennis har en god undervisningsstil, og let at lære. Jeg vil klart anbefale dem, og vender tilbage når jeg får brug for at opgradere

Eddy Hansen

Eurodrone

Jeg fik mit drone bevis til kategori 1A hos My drone academy. Det var et godt kursus med en meget erfaren instruktør, som kunne bidrage undervisningen med egne historier og oplevelser, hvilket gjorde det mere levende. Materialet var godt gennem arbejdet, og understøttede undervisningen godt. Jeg kan klart anbefale at man tager sit drone bevis hos MyDroneAcademy.

Klaus Krogh

Arch Arkitekter

Det har været en meget konstruktiv oplevelse, at deltage i dette kursus på My Drone Akademy, og stor ros til Dennis på hans behagelige måde at undervise på. Også dejligt at møde andre kursister fra vidt forskellige områder. Kan klart anbefale til andre at vælge My Drone Akademy. Ses snart igen til erhvervsdrone uddannelsen.

Louise Brock Korsgaard

Brock Studio

Det var en fornøjelse at tage mit dronebevis hos MyDroneAcademy. Underviseren havde mange års erfaring med droneflyvning og var disciplinær i sin undervisning, mens han stadig var meget imødekommende. Dronereglerne er tørt stof, men hvis man skal igennem det, kan jeg godt anbefale, at man gør det hos MyDroneAcademy.

Hans Henrik Erhardi

HHE

Kompetent og levende undervisning i gode rammer. Kan varmt anbefale deres 3 dages kursus.

Peter Boldsen

Boldsen Design

Et rigtigt godt kursus og en dygtig underviser. Kan helt klart anbefales. Det er også rart at have orden i papirerne.

Martin Larsen

Min oplevelse med MyDroneAcademy er kun positivt. Jeg var i december 2017 på drones kursus hos dem, og husker kurset på kr4 dage som lærerigt, spændende og sjovt.

Kumaran Krishna

Erhvervsekademi Dania

Det har været en fornøjelse at tage dronebevis hos jer. Underviserne er kompetente.

Tommy Andersen

Dronefotografenfyn

Der var styr på alt fra start til slut. Kan klart anbefale dette firma til andre.

Jens Dyndegaard

Super godt planlagt kursus fra tilmelding til slut. God lære og god til at give informationer.

Flemming Lavsen

Alpedal/Foto Drone Fyn

Velterettelagt kursus, hvor der blev lagt vægt på det vigtige stof om hvordan man opfører sig med en drone! Og så med en inspirerende instruktør!

Johnny Møbius

Møbius Consulting og Forsikringsmæglere

God og engageret underviser. Fin forplejning undervejs. Natbeviset krævede en del da undervisning og prøve fandt sted under særdeles vanskelige vejrforhold med stærk kulde - alligevel kom det i hus. Godt gået.

Claus Fisker

Claus Fisker

Har været meget godt tilfreds med MyDroneAcademy - og bruger dem snart igen til opgradering og nat tilladelse

Lars Frederiksen

Privatperson

Super fed "kursus" 1A - god humoristisk indlæring fra Dennis. Klart anbefale MyDroneAcademy, får en høj 5ér herfra.

Lars Bech

Studio Son of Lone

Rigtig fint forløb. Dygtige instruktører, fine lokaler. Det er svært men sjovt, og det kan anbefales. Nu er det bare med at komme ud og flyve.

Martin Christoffersen

TiFoSport

Utrolig professionel og kompetente undervisere, som formår at gøre undervisningen spændende, selv om dele af materialet kan være tørt. God veksling mellem teori og det praktiske.

Jesper Vivet

Drone-piloten.dk

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Undervisningen var godt tilrettelagt, dog var forarbejdet ikke gjort godt nok. Det kursus jeg deltog på var på engelsk, hvilket ikke var gjort tydeligt ved tilmelding. Dette blev dog vejet op af en ærlig og super dygtig underviser, der havde styr på det han talte om...

Jesper Majaranta Rabech

Gode undervisere der er engageret og aktive i indlæringsprocessen.

Jørgen la Cour-Harbo

norddrone.dk

Kurset var grundigt - meget grundigt - så de fleste har mulighed for at følge med. Tre kursusdage er rigeligt til pensum. Der var godt humør undervejs. Den praktiske prøve blev kombineret med natflyvning. Det var en god ideen og en billigere løsning at klare begge dele på én gang. Jeg kan anbefale kurset til andre.

Kim Thorsø

REVIDRONE ApS

Fantastisk god og dygtig underviser. Gode undervisningsfaciliteter.

Søren Larsen

Sl-vagt.dk

Super god oplevelse og den fedeste måde læren holdt os alle vågen på. Kan helt klart anbefales her fra.

Jacob Svendsen

Norrecco A/S

Godt kursus med rare og kompetente lærere. God forplejning.

Keld Andersen

Dronesupport Fyn/DK

Dygtig underviser, med mange års erfaring som dronepilot og fotograf.

Morten Ford

AeroViz

Fantastisk gennemført uddannelse. Kompetente medarbejdere og en forplejning godt oppe over normen. Generelt en meget behagelig oplevelse fra start til slut.

Christian Radil

Fcreative

Vi var så heldige at komme med på et kursus i 2016. De leverede en helt igennem fantastisk instruktør, som på alle punkter kunne sine sting, og de små fif, man ikke kan læse sig til. Der var desuden rigtig god sparring. Alt i alt var det bestemt noget vi kun kan anbefale ti landre at tage gennem dem.

Tobias Bank Schou Jacobsen

ISOfilm

Super godt kursus. Vi skar lige til benet og kørte lige på og hårdt. Intet af kurset var kedeligt eller uinteressant.

Gert Wahl

Wahl Medie

Fantastisk undervisning - jeg var meget usikker på mig selv til teoriprøven, men med vedholden terperi af Lilli, inden selve prøven - bestod jeg med en score på 86,7 % Maden var også god, og der var rigeligt.

Sven Juul Nielsen

Dronefotograf Sven Juul Nielsen

Har taget og bestået certificering i 1A, 2 og natpåtegning hos MyDroneAcademy - og kan klart medgive min største og uforbeholdne anbefaling. Højt kvalificerede instruktører og censorer - både på teorien og i praktis - har gjort det til en god oplevelse at tage certifikat. God og humoristisk tilgang til såvel lovgivning som de dybere tekniske emner. Dejlige kursusfaciliteter og lækker forplejning har kun gjort oplevelsen større. Endelig er den vedblivende adgang til online uddannelsesmappen med alt materiale til rådighed guld værd. Så største anbefaling herfra.

Aske Uhd Pennerup

Safe-Con ApS

Inklusion er i højsædet - der lægges tydeligvis stor vægt på at ingen går glip af nødvendig viden og information.

Sebastian Østermark

L.C Anlæg

Dygtige undervisere, og forplejningen er helt i top... Kan ikke sætte en finger på mit ophold hos mydroneacademy

Wayne Gausting

w.e.g.flight.dk

det har været et super godt kursus, instruktøren, Kursuslederen er rigtig gode til at formidle en ellers kedelig stof, lovgivning :-) på en sjov og positiv måde. samt prøv flyvning på Amager fælled var godt dog for lidt tid, da det begyndte at små regne, nu skal jeg bare øve mig på, at blive en sikker dronefører og øvelse gør mester som man siger.

Mikkel Frederiksen

Lynge Drone Pilot

Mydroneacademy er et uddannelsessted, som jeg absolut kan anbefale Underviseren var yderst velforberedt, og havde en god og rolig rytme, så alle kom i hus Set i bakspejlet, kunne kurset måske godt vare én dag længere

Kim Kejlberg

Universitets hospitalet Risskov

Det var et rigtig fint kursus med engagerede lærer der gav os lette redskaber til ikke mindst at få teorien på plads rammen var Årslev kro der spillede ud med forplejning. I alt et kursus fra MyDroneAcademy jeg kun kan anbefale Mvh Kim Kejlberg Fotograf

John Olsen

John Olsen Pressefoto / photodan.dk

God og kompetent undervisning - med god stemning under hele forløbet.

Verner Kjærsgaard

kjaersgaard.photography ivs

De springer ikke over, hvor gærdet er lavest... In depth undervisning af høj kvalitet. Anbefalet!

Claus Andersen

Assensforsyning

Havde en super oplevelse da jeg og 3 andre kollegaer tog vores drone bevis ,underviseren var super god til at gøre det interessant og sjov, og det var planlagt rigtig godt så man viste hvad der lå som dagen program

Morten Holck

inAirPhoto

Da jeg skulle vælge kursusleverandør, valgte jeg MyDroneAcademy efter anbefaling fra kolleger i branchen og baseret på deres erfaring og det tilgængelige undervisningsmateriale. Kurset var godt planlagt og super i både indhold, udførsel og undervisningsmateriale og forplejning på Årslev kro var meget lækker. Underviseren (Dennis) var engageret, dygtig, morsom og kunne øse af sin store erfaring, stor cadeaux til ham. Jeg vender tilbage og tager natpåtegning ved MyDroneAcademy.

Henrik Poulsen

Murermester Henrik Poulsen A/S

Super godt kursus, især når man nu også bestod...:-) Vi havde Lilli som underviser og ros til hende, rigtig behagelig og ligetil underviser, god til at forklare og få ting til at sidde fast...tak herfra

Stefan Kai Nielsen

Ekko Pressefoto

Yderst kompetent undervisning som mundede ud i, at alle blev certifiserede dronepiloter, selv en gammel knark som mig ;-)

Peter Hwan Lajgaard

Beredskabsstyrelsen

Kursus til kat. 1B. Gennemført med en god pædagogisk tilgang, med rigtig mange praktisknære råd og øvelser. Høj faglig viden og ikke mindst stor kærlighed til droneflyvning! Dejlig oplevelse :-)

Christian Radil

Militærfoto

Vi har deltaget i mydrone academy's kursus, både dronekursus og natpåtegning. Og kan kun sige 'thumbs up' til deres instruktører og deres virke. Lokalerne er indbydende og holdene er ikke for store, hvilket gør der er rig mulighed for spørgsmål. Det er ikke sidste gang vi smider en af vores ansatte på dette kursus.

Peter Henningsen

SkyHawk

MyDroneAcademy var et yderst positivt bekendskab. Sjældent har jeg oplevet så kompetent instruktør, der virkeligt havde styr på tingene. Efterfølgende er de yderst venlige til at svare på spørgsmål der måtte komme. Jeg anbefaler klart MyDroneAcademy hvis man overvejer at tage dronecertifikat.

Karsten Mouni

HBR

Nem og perfekt undervisning. Tager fat i det nødvendige, og formår at få folk til at forstå tingene på en nem og ukompliceret måde.

Morten Sønderskov

DEAS A/S

Et fantastisk og ekstremt interessant kursus. Dennis er virkelig inspirerende og man mærker tydeligt hans passion for droner...;o) MydroneAcademy har været dybt proffesionelle og meget fleksible. Jeg kan klart anbefale kurset. Tak...!!

Jonas Vestergaard

Gorm Hansen A/S

Et super professionelt kursus med dygtige instruktører, der formår at gøre undervisningen i den noget tunge teori sjov og underholdende. Takket være MyDroneAcademy er vi nu klar til at udføre vores projekter med en helt ny dimension tilføjet.

Jesper Svensgaard

University of Copenhagen

The course for certificate 1A/1B was very informative with competent teachers. The practical test was strict and constructive. In general one was challanged, informed and got a great overview of legislation, drone technicalities and pratical considerations. Can recommend the company and their drone certificate courses.

Jan Igaard

IGAARD

Yderst kompetente og meget behagelige undervisere, stor paratviden om drone lovgivning, tips og tricks. Undervisnings materialet var også helt i top. God tid til at besvare spørgsmål og god feedback på min flyvning. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og har anbefalet og anbefaler stadig gerne MyDroneAcademy til mine forbindelser. De bedste hilsner Jan Igaard.

Tom Jensen

Atletik TV | Dansk Atletik Forbund

Fantastisk operativt! Vi havde en overordentlig kompetent og erfaringsrig instruktør, der ovenikøbet fungerede fantastisk med holdet - en ren fornøjelse. Der var plads til vores foto/video samt sports- og event orienterede spørgsmål, og vi kom hjem med stort set brugbare løsninger. Vi bruger drone i vores produktion allerede ugen efter!

Jan Bertelsen

Aalborg Multi & Drone Service

MyDroneAcademy tilbyder absolut fagligt dygtige og dedikeret instruktører. Undervisningsmaterialer, metoder, lokaler og "set up" i høj kvalitet. Jeg er rigtig godt tilfreds med min oplevelse, samt udbytte og resultat af mit sidste kursus.

Alexander Paulusson

AMKVO AB

The course was great and very informative. Good presentations and discussions and goes over everything you need to know to fly in Denmark. Great with a small group and open discussions whenever you have questions. Only thing I would say is it could be done in two days instead of three, otherwise perfect! Thank you Dennis!

Ronny Christiansen

Romich

Skarpe, flinke og profesionelle undervisere. Gode kursus forhold og behageligt miljø. Mulighed for at leje droner.

Axel Søgaard

Fotograf Axel Søgaard

Godt og veltilrettelagt kursus-fuld valuta for pengene-især vil jeg fremhæve underviseren Dennis der på sin venlige og ligefremme måde gav os ALT det vi kunne forvente og behøvede + MEGET-MEGET mere baseret på hans personlige erfaring.

Patrick Hoxer

Dronemanden

Meget kompetent firma, der forstå at få alle med og guide kursister igennem alt det der kræves for lovlig flyvning af droner i Danmark. God blanding af seriøsitet og sjov, få nørdet og kigget på droner i pausen var rigtig hyggeligt. Konstant adgang til uddannelsesmappen er jeg personlig glad for, således kan man hele tiden holde sig obs på den danske dronelovgivning.

Allan Niss

FotoNiss

En virksomhed der kan deres kram, med 95% beståelse på det hold jeg deltog, grunden til den ikke var højere var at der var et par der ikke var 100% inde i dansk, og på tidspunktet var testen ren dansk. MyDroneAcadamy har nogle utrolig dygtige og grundige undervisere, som kan lave en differencerende undervisning, og holde ens opmærksomhed selv om stoffet en gang i mellem bliver noget langhåret

Michael Altschul

Visuelmedie.dk

Utroligt kompetent 4-dages kursus, hvor vi kommer godt omkring alt det lovgivningsmæssige og praktiske ved droneflyvning. Stor anbefaling herfra.

Aase Ramskov Jensen

Nævnenes Hus

Rigtig godt kursus, hvor man kom ned i dybden med reglerne. Rigtig god underviser, tingene bliver sagt så det er til og forstå og huske. Lækre lokaler og prima forplejning.

Anna Osiecka

The course was great. Lilli is an amazing teacher and kept it all both high level and very easy to digest. Highly recommended!

Jesper Teilmann Olesen

Det var et rigtig godt kursus . der var en god stemning og læren var både fuld af informationer man kunne grave i og havde humor.

Jesper Kern

Søfartsstyrelsen

Uddannelses forløbet ved MyDroneAcademy var meget fint og med meget kompetent underviser. De små indlagte prøver undervejs var meget givende. Så hele vejen rundt en god oplevelse. Når jeg lige om lidt skal have opgraderet mit bevis bliver det igen hos MyDroneAcademy:-)

Per Lorentzen

Ploit

Super god uddannelse - meget kompetent instruktør med meget erfaring Mr. Dennis. Jeg vender tilbage når jeg får brug for 1b / 2 bevis - det er ikke nødvendigt lige nu - har DJI droner under 1.5 kg og har mange fine foto opgaver - hvis i mangler en pilot eller en undervider er jeg tilrådighed. Bedste hilsner Per

Frantz Hansen

Prof-Drone

Et utroligt godt kursus med en yderst kompetent underviser som Dennis, der ikke kun formår at undervise på en forstålig måde, men også at indflette praktisk erfaring, som kan danne idegrundlag for os andre. Jeg vil på det varmeste anbefale MyDroneAcademy til andre, som påtænker sig en droneuddannelse.

Laurids Dam

Eadania

Et rigtigt godt kursus med kompetent underviser. God tid til spørgsmål og svar.Fint med testprøver.

Hans Christian Post

Post Behrens Produktion

Et super godt og velplanlagt kursus med indlagte midtvejsprøver, som styrkede vores forudsætninger for at bestå den endelige prøve. MyDroneAcademy kan derfor varmt anbefales.

Flemming Rasbak

Næstved Kommune

God og kompetent underviser, som forstod at krydre et til tider tørt stof med anekdoter og eksempler fra det virkelige liv.

Allan Wester

DAB

MyDroneAcademy kan varmt anbefales. Dennis gjorde tre dage med teori, spændende og interessante, da han formåede at relaterer teorien til oplevelser i 'den virkelige verden'

Mick Johansen

Mijofoto.dk

Et helt igennem fantastisk kursus! Dennis var en superb lærer, som formåede at være både faglig, underholdende og medrivende - hvilket er noget af en bedrift når man skal lære lovmæssige begreber. At kunne sparre undervejs med både lærer og de andre kursister var en uventet bonus, og jeg føler mig meget bedre klædt på til fremtidens opgaver efter disse dage. Frokosten burde næsten have sit eget afsnit, men vil nøjes med at sige at det var godt og der var nok - så rigeligt ;-)

Per Frost

Technidrone

Jeg har taget både kategori 1B, 2 og natpåtegning hos Mydroneacademy og har hver gang oplevet et velforberedt og kompentet undervisnings team - jeg kan varmt anbefale Mydroneacademy.

Lyubo Yanev

Yanev Media

Jeg kan klart anbefale MyDroneAcademy. Underviseren var meget professionel med masser af erfaring og nyttige informationer. Der var også meget god stemning inde i klasselokalet, med inkluderet kaffe/morgenmad/frokost hver dag.

Tony Sørensen

Tony & Palles Droneservice IVS

Undervisning i en god atmosfære,-gode lærere ! Efterfølgende, god support vedr. ny lovgivning og regler. Gode, relevante efteruddannelses tilbud.

Per Tveden Olesen

Ekstrem professionel. God dialog under uddannelsen. God tidsudnyttelse, og prof. lærer.

Anders Peter Bergmann Kristensen

Dronekongen

"Natflyvning" - Det var godt og spændende - Fin stemning, med masser af humor - Thumps up og bedste anbefalinger herfra.

Sæmund Tausen

Kraftselskabet SEV

MyDroneAcademy kan varmt anbefales, en rigtig god oplevelse. Dennis gjorte de tre dage med tør teori, spændende relevant og interesant, da han formåede relatere teorien til den “virkelige verden” på en sjov og let måde. Maden var også meget god og det var rigeligt, enest man kunne klage på var at tallærkene var for lille :)

Benny Mistry

Privatperson

Allerede ved første besøg før kurset på Mydrone academy domicil i Glostrup/Albertslund, hele teamet gjorde et stort positiv indtryk på mig. Under kursus udviste instruktøren klar indsigt omkring droner, dens brug og gennemgik pensum både som hobby og professionelt øjemål hvilket passede mine forventninger fuldt ud. Instruktøren på en behagelig måde i fineste omgivelser leverede powerpoint emner på en let og forståelig måde. Under kurset forplejningen var super godt! Skal du på en drone kursus -Jeg anbefaler varmt "My Drone Academy"!!

Marquis Caldwell

MAVathletics

The class was extremely enjoyable, not only was the instructor knowledgeable but my fellow classmates as well. Leaving the class on the last day may have been the hardest part. s for the course itself, it was a lot of information at one time, however, it was packaged in such a way that it was digestible. I would recommend the course for those wishing to obtain their license. Also, the food was delicious. I would say that if you are a vegetarian, let them know in advance.

Jørgen Stuart

BVD rådgivcende ingeniørfirma

Jeg har deltaget i dronekursus med stor fornøjelse. De ting, der skal læres for at flyve med drone i bymæssig bebyggelse blev grundigt gennemgået og suppleret med hstorier fra det virkelige liv, så stoffet blev lettere at forstå. En helt igennem god oplevelse.

David Schumann

Photocare Hjørring

Jeg deltog i kursus hos MyDroneAcademy i foråret 2017 i Kolding Det var et intenst weekend kursus. vi var et hold bestående af kollegaer fra Photocare

Mark Hildebrandt

Futureline Media

Igennem Dansk Journalistforbund fik jeg muligheden for at deltage i dette kursus, som på kompetent (og underholdende) vis blev leveret af Hans Jørgen fra MyDroneAcademy. Hvis der er en enkelt hage, som skal nævnes her, så er det, at der var en anelse for lidt praktisk træning, specielt, når jeg nu havde lejet en drone til begivenheden igennem MyDroneAcademy. Derfor "kun" fire stjerner. Men, mange tak!

Karsten Iversen

Drone-Vest

Super godt kursus. De formår at give opgaver og historier i et godt mix, så det kan forstås og huskes. Rart at have et sted efterfølgende, at kunne logge ind og følge med i regler og genopfriske, når jeg har brug for dette.

Johnni Bjerregaard

Kursus gik som forventet og med mindre forbereddelse inden kursus, gik alting som smurt. kan kun anfale man tager dronebeviset igennem Mydroneacademy, rigtig behagelig stemming igennem kursus hvor der hele tiden er tid nok til at stoppe op og besvare evt. spørgsmål. sjov fortællering og erfaringer fra det virkelig liv.. Tak herfra

mød nogle af vores kunder

Har du spørgsmål til dronebevis uddannelsen?

kontakt os