Det siger vores kursister!

Læs om vores kursisters oplevelse på dronebevisuddannelsen.
Tilmeld dig uddannelsen

Louise Brock Korsgaard

Brock Studio

Det var en fornøjelse at tage mit dronebevis hos MyDroneAcademy. Underviseren havde mange års erfaring med droneflyvning og var disciplinær i sin undervisning, mens han stadig var meget imødekommende. Dronereglerne er tørt stof, men hvis man skal igennem det, kan jeg godt anbefale, at man gør det hos MyDroneAcademy.

Mikkel Frederiksen

Lynge Drone Pilot

Mydroneacademy er et uddannelsessted, som jeg absolut kan anbefale Underviseren var yderst velforberedt, og havde en god og rolig rytme, så alle kom i hus Set i bakspejlet, kunne kurset måske godt vare én dag længere

Tobias Bank Schou Jacobsen

ISOfilm

Super godt kursus. Vi skar lige til benet og kørte lige på og hårdt. Intet af kurset var kedeligt eller uinteressant.

Aase Ramskov Jensen

Nævnenes Hus

Rigtig godt kursus, hvor man kom ned i dybden med reglerne. Rigtig god underviser, tingene bliver sagt så det er til og forstå og huske. Lækre lokaler og prima forplejning.

Lone Rytter

Tønder Kommune

Et godt kursus med god undervisning. Dejligt vi kun var fem deltagere.

Claus Andersen

Assensforsyning

Havde en super oplevelse da jeg og 3 andre kollegaer tog vores drone bevis ,underviseren var super god til at gøre det interessant og sjov, og det var planlagt rigtig godt så man viste hvad der lå som dagen program

Keld Andersen

Dronesupport Fyn/DK

Dygtig underviser, med mange års erfaring som dronepilot og fotograf.

Martin Christoffersen

TiFoSport

Utrolig professionel og kompetente undervisere, som formår at gøre undervisningen spændende, selv om dele af materialet kan være tørt. God veksling mellem teori og det praktiske.

Verner Kjærsgaard

kjaersgaard.photography ivs

De springer ikke over, hvor gærdet er lavest... In depth undervisning af høj kvalitet. Anbefalet!

Kim Kejlberg

Universitets hospitalet Risskov

Det var et rigtig fint kursus med engagerede lærer der gav os lette redskaber til ikke mindst at få teorien på plads rammen var Årslev kro der spillede ud med forplejning. I alt et kursus fra MyDroneAcademy jeg kun kan anbefale Mvh Kim Kejlberg Fotograf

Patrick Hoxer

Dronemanden

Meget kompetent firma, der forstå at få alle med og guide kursister igennem alt det der kræves for lovlig flyvning af droner i Danmark. God blanding af seriøsitet og sjov, få nørdet og kigget på droner i pausen var rigtig hyggeligt. Konstant adgang til uddannelsesmappen er jeg personlig glad for, således kan man hele tiden holde sig obs på den danske dronelovgivning.

Stefan Kai Nielsen

Ekko Pressefoto

Yderst kompetent undervisning som mundede ud i, at alle blev certifiserede dronepiloter, selv en gammel knark som mig ;-)

Flemming Lavsen

Alpedal/Foto Drone Fyn

Velterettelagt kursus, hvor der blev lagt vægt på det vigtige stof om hvordan man opfører sig med en drone! Og så med en inspirerende instruktør!

Eddy Hansen

Eurodrone

Jeg fik mit drone bevis til kategori 1A hos My drone academy. Det var et godt kursus med en meget erfaren instruktør, som kunne bidrage undervisningen med egne historier og oplevelser, hvilket gjorde det mere levende. Materialet var godt gennem arbejdet, og understøttede undervisningen godt. Jeg kan klart anbefale at man tager sit drone bevis hos MyDroneAcademy.

Allan Niss

FotoNiss

En virksomhed der kan deres kram, med 95% beståelse på det hold jeg deltog, grunden til den ikke var højere var at der var et par der ikke var 100% inde i dansk, og på tidspunktet var testen ren dansk. MyDroneAcadamy har nogle utrolig dygtige og grundige undervisere, som kan lave en differencerende undervisning, og holde ens opmærksomhed selv om stoffet en gang i mellem bliver noget langhåret

Per Tveden Olesen

Ekstrem professionel. God dialog under uddannelsen. God tidsudnyttelse, og prof. lærer.

Michael Altschul

Visuelmedie.dk

Utroligt kompetent 4-dages kursus, hvor vi kommer godt omkring alt det lovgivningsmæssige og praktiske ved droneflyvning. Stor anbefaling herfra.

Jørgen la Cour-Harbo

norddrone.dk

Kurset var grundigt - meget grundigt - så de fleste har mulighed for at følge med. Tre kursusdage er rigeligt til pensum. Der var godt humør undervejs. Den praktiske prøve blev kombineret med natflyvning. Det var en god ideen og en billigere løsning at klare begge dele på én gang. Jeg kan anbefale kurset til andre.

Benny Mistry

Privatperson

Allerede ved første besøg før kurset på Mydrone academy domicil i Glostrup/Albertslund, hele teamet gjorde et stort positiv indtryk på mig. Under kursus udviste instruktøren klar indsigt omkring droner, dens brug og gennemgik pensum både som hobby og professionelt øjemål hvilket passede mine forventninger fuldt ud. Instruktøren på en behagelig måde i fineste omgivelser leverede powerpoint emner på en let og forståelig måde. Under kurset forplejningen var super godt! Skal du på en drone kursus -Jeg anbefaler varmt "My Drone Academy"!!

Claus Fisker

Claus Fisker

Har været meget godt tilfreds med MyDroneAcademy - og bruger dem snart igen til opgradering og nat tilladelse

Jan Igaard

IGAARD

Yderst kompetente og meget behagelige undervisere, stor paratviden om drone lovgivning, tips og tricks. Undervisnings materialet var også helt i top. God tid til at besvare spørgsmål og god feedback på min flyvning. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og har anbefalet og anbefaler stadig gerne MyDroneAcademy til mine forbindelser. De bedste hilsner Jan Igaard.

Lars Frederiksen

Privatperson

Super fed "kursus" 1A - god humoristisk indlæring fra Dennis. Klart anbefale MyDroneAcademy, får en høj 5ér herfra.

Axel Søgaard

Fotograf Axel Søgaard

Godt og veltilrettelagt kursus-fuld valuta for pengene-især vil jeg fremhæve underviseren Dennis der på sin venlige og ligefremme måde gav os ALT det vi kunne forvente og behøvede + MEGET-MEGET mere baseret på hans personlige erfaring.

Tony Sørensen

Tony & Palles Droneservice IVS

Undervisning i en god atmosfære,-gode lærere ! Efterfølgende, god support vedr. ny lovgivning og regler. Gode, relevante efteruddannelses tilbud.

Martin Larsen

Min oplevelse med MyDroneAcademy er kun positivt. Jeg var i december 2017 på drones kursus hos dem, og husker kurset på kr4 dage som lærerigt, spændende og sjovt.

Jesper Svensgaard

University of Copenhagen

The course for certificate 1A/1B was very informative with competent teachers. The practical test was strict and constructive. In general one was challanged, informed and got a great overview of legislation, drone technicalities and pratical considerations. Can recommend the company and their drone certificate courses.

Jacob Svendsen

Norrecco A/S

Godt kursus med rare og kompetente lærere. God forplejning.

Christian Radil

Fcreative

Vi var så heldige at komme med på et kursus i 2016. De leverede en helt igennem fantastisk instruktør, som på alle punkter kunne sine sting, og de små fif, man ikke kan læse sig til. Der var desuden rigtig god sparring. Alt i alt var det bestemt noget vi kun kan anbefale ti landre at tage gennem dem.

Ronny Christiansen

Romich

Skarpe, flinke og profesionelle undervisere. Gode kursus forhold og behageligt miljø. Mulighed for at leje droner.

Tommy Andersen

Dronefotografenfyn

Der var styr på alt fra start til slut. Kan klart anbefale dette firma til andre.

Johnny Møbius

Møbius Consulting og Forsikringsmæglere

God og engageret underviser. Fin forplejning undervejs. Natbeviset krævede en del da undervisning og prøve fandt sted under særdeles vanskelige vejrforhold med stærk kulde - alligevel kom det i hus. Godt gået.

Per Frost

Technidrone

Jeg har taget både kategori 1B, 2 og natpåtegning hos Mydroneacademy og har hver gang oplevet et velforberedt og kompentet undervisnings team - jeg kan varmt anbefale Mydroneacademy.

Mark Hildebrandt

Futureline Media

Igennem Dansk Journalistforbund fik jeg muligheden for at deltage i dette kursus, som på kompetent (og underholdende) vis blev leveret af Hans Jørgen fra MyDroneAcademy. Hvis der er en enkelt hage, som skal nævnes her, så er det, at der var en anelse for lidt praktisk træning, specielt, når jeg nu havde lejet en drone til begivenheden igennem MyDroneAcademy. Derfor "kun" fire stjerner. Men, mange tak!

Jesper Kern

Søfartsstyrelsen

Uddannelses forløbet ved MyDroneAcademy var meget fint og med meget kompetent underviser. De små indlagte prøver undervejs var meget givende. Så hele vejen rundt en god oplevelse. Når jeg lige om lidt skal have opgraderet mit bevis bliver det igen hos MyDroneAcademy:-)

Sven Juul Nielsen

Dronefotograf Sven Juul Nielsen

Har taget og bestået certificering i 1A, 2 og natpåtegning hos MyDroneAcademy - og kan klart medgive min største og uforbeholdne anbefaling. Højt kvalificerede instruktører og censorer - både på teorien og i praktis - har gjort det til en god oplevelse at tage certifikat. God og humoristisk tilgang til såvel lovgivning som de dybere tekniske emner. Dejlige kursusfaciliteter og lækker forplejning har kun gjort oplevelsen større. Endelig er den vedblivende adgang til online uddannelsesmappen med alt materiale til rådighed guld værd. Så største anbefaling herfra.

David Schumann

Photocare Hjørring

Jeg deltog i kursus hos MyDroneAcademy i foråret 2017 i Kolding Det var et intenst weekend kursus. vi var et hold bestående af kollegaer fra Photocare

Karsten Iversen

Drone-Vest

Super godt kursus. De formår at give opgaver og historier i et godt mix, så det kan forstås og huskes. Rart at have et sted efterfølgende, at kunne logge ind og følge med i regler og genopfriske, når jeg har brug for dette.

Christian Radil

Militærfoto

Vi har deltaget i mydrone academy's kursus, både dronekursus og natpåtegning. Og kan kun sige 'thumbs up' til deres instruktører og deres virke. Lokalerne er indbydende og holdene er ikke for store, hvilket gør der er rig mulighed for spørgsmål. Det er ikke sidste gang vi smider en af vores ansatte på dette kursus.

Allan Wester

DAB

MyDroneAcademy kan varmt anbefales. Dennis gjorde tre dage med teori, spændende og interessante, da han formåede at relaterer teorien til oplevelser i 'den virkelige verden'

Hans Christian Post

Post Behrens Produktion

Et super godt og velplanlagt kursus med indlagte midtvejsprøver, som styrkede vores forudsætninger for at bestå den endelige prøve. MyDroneAcademy kan derfor varmt anbefales.

Peter Henningsen

SkyHawk

MyDroneAcademy var et yderst positivt bekendskab. Sjældent har jeg oplevet så kompetent instruktør, der virkeligt havde styr på tingene. Efterfølgende er de yderst venlige til at svare på spørgsmål der måtte komme. Jeg anbefaler klart MyDroneAcademy hvis man overvejer at tage dronecertifikat.

Jesper Vivet

Drone-piloten.dk

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Undervisningen var godt tilrettelagt, dog var forarbejdet ikke gjort godt nok. Det kursus jeg deltog på var på engelsk, hvilket ikke var gjort tydeligt ved tilmelding. Dette blev dog vejet op af en ærlig og super dygtig underviser, der havde styr på det han talte om...

Morten Ford

AeroViz

Fantastisk gennemført uddannelse. Kompetente medarbejdere og en forplejning godt oppe over normen. Generelt en meget behagelig oplevelse fra start til slut.

mød nogle af vores kunder

Har du spørgsmål til dronebevis uddannelsen?

kontakt os