Lokationer til Dronebevisuddannelsen

Tag dit Dronebevis i en by tæt på dig.

Her kan du tage Dronebevis

Det skal være let at tage Dronebevis, og derfor har vi undervisnings-lokationer fordelt over hele Danmark, så du sjældent skal køre alt for langt.

Lokationerne dækker bl.a. København, Aarhus, Odense, Esbjerg, Holstebro og Aalborg. Selvom beliggenheden er anderledes, er det samme professionelle team som møder dig på din uddannelse, ligesom alle lokationerne tilbyder fuld forplejning i form af morgenmad, frokost og eftermiddagskage.

Vi kommer også gerne ud til dig og afholder et privat hold.

Her er en beskrivelse over de forskellige lokationer.

Dronebevis i København

Dronebevis i København

Adresse: Park Allé 380, 2625 Vallensbæk

Når du tager Dronebevis på københavner-holdet, sker det i
vores eget undervisningslokale på Park Allé 380 i Vallensbæk. Det er et
undervisningslokale som Drone Volt stiller til rådighed for os, og er
beliggende ved siden af deres showroom. Der er derfor rig mulighed for at kigge på alle de nye og spændende droner fra både DJI samt Drone Volt’s egenudviklede specialdroner.

Det er os selv som står for forplejningen, hvorfor vi har
mulighed for at kredse lidt ekstra om den. Morgenmaden består af morgenbrød indkøbt fra bager, hvor frokosten kommer fra en nærliggende smørrebrødsforretning.

Der er gratis parkering lige foran døren.

Næste hold i København:
Se alle ledige hold i København her >>

Dronebevis i Aarhus

Adresse: Hotel Årslev Kro, Silkeborgvej 900, 8220 Brabrand

Dronebevis uddannelsen i Aarhus sker på den hyggelige Hotel
Årslev Kro
. Hotel Årslev Kro ligger 10 km vest fra Aarhus med kun få minutters kørsel til motorvejen. Da det ligger uden for byen, kan du føle den friske luft rundt om dig, og gå en lille tur i pauserne. Personalet er smilende og hjælpsomme, og her får du serveret klassisk dansk mad enten i form af buffet eller en lækker frokost-tallerken.

Der er ydermere mulighed for overnatning på kroen under
uddannelsen mod en egenbetaling på ca. 600,- excl. moms pr. overnatning. Vi kan være behjælpelige med at booke din overnatning.

Der er naturligvis også rigeligt af gratis parkeringspladser
foran døren på Hotel Årslev Kro.

Næste hold i Aarhus:
Se alle ledige hold i Aarhus her >>

Dronebevis i Odense

Adresse: Odin Havnepark, Lumbyvej 17F, 5000 Odense C.
 
Uddannelsen foregår ved Odin Havnepark, og er en af vores
nyeste lokationer hvor du kan tage dit Dronebevis. På denne uddannelseslokation har vi et stort undervisningslokale med masser af plads og luft. Dette giver et godt indeklima til den bedste og mest optimale indlæring.

Flyvetræningen foregår på Odense Modelflyveklub hvor der er opvarmet klubhus, overdækket terrasse med borde og bænke, samt ladestation.

Næste hold i Odense:
Se alle ledige hold i Odense her >>

Dronebevis i Esbjerg

Adresse: ECH Park Hotel, Stormgade 200, 6700 Esbjerg

Uddannelseslokationen i Esbjerg, foregår på det nyrenoverede ECH Park Hotel som er centralt beliggende i Esbjerg. Forplejningen er helt i top hvor du bl.a. til frokost kan sætte tænderne i deres lækre frokostbuffet som indeholder både kolde og lune retter, samt ost og dessert.

Parkering er på denne lokation også gratis, og lige foran
døren.

Næste hold i Esbjerg:
Se alle ledige hold i Esbjerg her >>

Dronebevis i Holstebro

Adresse: Holstebro Flyveklub, Sognstrupvej 17A, 7500 Holstebro
 
I Holstebro kan du blive uddannet dronepilot. Vores undervisnings-lokale ligger i Holstebro Flyveklub hvor der er direkte adgang ud til flyvepladsen. Vi kan derfor nemmere planlægge flyvning og undervisning ud fra vejrforholdene, ligesom der er mulighed for at sætte dronen i luften efter teoriundervisning.

Flyvecentret er udover en modelflyveplads, også indrettet med landingsbane til bl.a. svævefly og ultra-let fly, som du også har mulighed for at blive pilot til.

Flyvecentret har gæsteværelser hvor der er mulighed for overnatning til billige penge. Kontakt os for mere information om dette.

Forplejning leveres af lokale kvalitetsbevidste "håndværkere". Morgenmaden og eftermiddags-kagen bliver leveret fra Bageriet Max, og frokosten kommer fra Slagter Lange.

Næste hold i Holstebro:
Se alle ledige hold i Holstebro her >>

Dronebevis i Aalborg

Adresse: Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg Ø

Uddannelseslokationen i Aalborg, foregår i det helt nye Sundheds- og kvarterhus som råder over lækre møde- og undervisningslokaler. Forplejningen kommer fra Kaffé Fair som også ligger i huset. Alle madvarer laves fra bunden, og der bruges i høj udstrækning økologiske råvarer.

Undervisningslokalet ligger tæt på Aviators Modelflyvere hvor vi udfører den praktiske undervisning.

Der er gratis parkering lige foran døren.

Næste hold i Aalborg:
Se alle ledige hold i Aalborg her >>