Garantier fra MydroneAcademy

Slip for bekymringer med beståelses- og tilfredshedsgaranti

MyDroneAcademy Garantier

MyDroneAcademy var den første til at tilbyde dronepilot uddannelser tilbage i 2014 og har med over 1000 uddannede drone-piloter opnået en erfaring som du ikke finder andre steder. Ligeledes er vores uddannelsesmateriale blevet gennemarbejdet og revideret utallige gange.

Vi er derfor selvsikre nok til at love dig, at du får Danmarks bedste dronepilot uddannelser hos os.

100% Tilfredshedsgaranti

Vi har en meget høj tilfredshed blandt vores kursister, og ligger en ære i at tilbyde dig professionel service i topklasse. Du får derfor en 100% tilfredshedsgaranti på alle vores uddannelser.

100% tilfredshedsgaranti vil sige, at hvis du under uddannelsesforløbet ikke føler dig tilfreds, kan du til enhver tid inden teoriprøven springe fra, og få alle dine penge refunderet.  

Her kan du ikke bruge tilfredshedsgarantien:
Du kan ikke benytte tilfredshedsgarantien, når du først har gennemført uddannelsen og aflagt prøve.

Beståelsesgaranti

Teoriprøven skal være en god oplevelse for dig, uden at du skal bekymre dig om skjulte gebyrer til omprøver. Derfor garanterer vi dig, at hvis du ikke består din teoriprøve i første forsøg, kan du kvit og frit tage op til to omprøver uden at skulle betale en krone ekstra.

Her kan du ikke bruge beståelsesgarantien:
Beståelsesgarantien gælder kun teoretiske prøver, og ikke praktiske prøver.

mød nogle af vores kunder
hør hvad vores kursister siger

Eddy Hansen

Eurodrone

Jeg fik mit drone bevis til kategori 1A hos My drone academy. Det var et godt kursus med en meget erfaren instruktør, som kunne bidrage undervisningen med egne historier og oplevelser, hvilket gjorde det mere levende. Materialet var godt gennem arbejdet, og understøttede undervisningen godt. Jeg kan klart anbefale at man tager sit drone bevis hos MyDroneAcademy.

Peter Henningsen

SkyHawk

MyDroneAcademy var et yderst positivt bekendskab. Sjældent har jeg oplevet så kompetent instruktør, der virkeligt havde styr på tingene. Efterfølgende er de yderst venlige til at svare på spørgsmål der måtte komme. Jeg anbefaler klart MyDroneAcademy hvis man overvejer at tage dronecertifikat.

Læs flere anmeldelseR