Garantier fra MydroneAcademy

Slip for bekymringer med beståelses- og tilfredshedsgaranti

MyDroneAcademy Garantier

MyDroneAcademy var den første til at tilbyde dronepilot uddannelser tilbage i 2014 og har med over 1000 uddannede drone-piloter opnået en erfaring som du ikke finder andre steder. Ligeledes er vores uddannelsesmateriale blevet gennemarbejdet og revideret utallige gange.

Vi er derfor selvsikre nok til at love dig, at du får Danmarks bedste dronepilot uddannelser hos os.

100% Tilfredshedsgaranti

Vi har en meget høj tilfredshed blandt vores kursister, og ligger en ære i at tilbyde dig professionel service i topklasse. Du får derfor en 100% tilfredshedsgaranti på alle vores uddannelser.

100% tilfredshedsgaranti vil sige, at hvis du under uddannelsesforløbet ikke føler dig tilfreds, kan du til enhver tid inden teoriprøven springe fra, og få alle dine penge refunderet.  

Her kan du ikke bruge tilfredshedsgarantien:
Du kan ikke benytte tilfredshedsgarantien, når du først har gennemført uddannelsen og aflagt prøve.

Beståelsesgaranti

Teoriprøven skal være en god oplevelse for dig, uden at du skal bekymre dig om skjulte gebyrer til omprøver. Derfor garanterer vi dig, at hvis du ikke består din teoriprøve i første forsøg, kan du kvit og frit tage op til to omprøver uden at skulle betale en krone ekstra.

Her kan du ikke bruge beståelsesgarantien:
Beståelsesgarantien gælder kun teoretiske prøver, og ikke praktiske prøver.

mød nogle af vores kunder
hør hvad vores kursister siger

Patrick Hoxer

Dronemanden

Meget kompetent firma, der forstå at få alle med og guide kursister igennem alt det der kræves for lovlig flyvning af droner i Danmark. God blanding af seriøsitet og sjov, få nørdet og kigget på droner i pausen var rigtig hyggeligt. Konstant adgang til uddannelsesmappen er jeg personlig glad for, således kan man hele tiden holde sig obs på den danske dronelovgivning.

Christian Radil

Militærfoto

Vi har deltaget i mydrone academy's kursus, både dronekursus og natpåtegning. Og kan kun sige 'thumbs up' til deres instruktører og deres virke. Lokalerne er indbydende og holdene er ikke for store, hvilket gør der er rig mulighed for spørgsmål. Det er ikke sidste gang vi smider en af vores ansatte på dette kursus.

Læs flere anmeldelseR