Garantier fra MydroneAcademy

Slip for bekymringer med beståelses- og tilfredshedsgaranti

MyDroneAcademy Garantier

MyDroneAcademy var den første til at tilbyde dronepilot uddannelser tilbage i 2014 og har med over 1000 uddannede drone-piloter opnået en erfaring som du ikke finder andre steder. Ligeledes er vores uddannelsesmateriale blevet gennemarbejdet og revideret utallige gange.

Vi er derfor selvsikre nok til at love dig, at du får Danmarks bedste dronepilot uddannelser hos os.

100% Tilfredshedsgaranti

Vi har en meget høj tilfredshed blandt vores kursister, og ligger en ære i at tilbyde dig professionel service i topklasse. Du får derfor en 100% tilfredshedsgaranti på alle vores uddannelser.

100% tilfredshedsgaranti vil sige, at hvis du under uddannelsesforløbet ikke føler dig tilfreds, kan du til enhver tid inden teoriprøven springe fra, og få alle dine penge refunderet.  

Her kan du ikke bruge tilfredshedsgarantien:
Du kan ikke benytte tilfredshedsgarantien, når du først har gennemført uddannelsen og aflagt prøve.

Beståelsesgaranti

Teoriprøven skal være en god oplevelse for dig, uden at du skal bekymre dig om skjulte gebyrer til omprøver. Derfor garanterer vi dig, at hvis du ikke består din teoriprøve i første forsøg, kan du kvit og frit tage op til to omprøver uden at skulle betale en krone ekstra.

Her kan du ikke bruge beståelsesgarantien:
Beståelsesgarantien gælder kun teoretiske prøver, og ikke praktiske prøver.

mød nogle af vores kunder
hør hvad vores kursister siger

Per Lorentzen

Ploit

Super god uddannelse - meget kompetent instruktør med meget erfaring Mr. Dennis. Jeg vender tilbage når jeg får brug for 1b / 2 bevis - det er ikke nødvendigt lige nu - har DJI droner under 1.5 kg og har mange fine foto opgaver - hvis i mangler en pilot eller en undervider er jeg tilrådighed. Bedste hilsner Per

Frantz Hansen

Prof-Drone

Et utroligt godt kursus med en yderst kompetent underviser som Dennis, der ikke kun formår at undervise på en forstålig måde, men også at indflette praktisk erfaring, som kan danne idegrundlag for os andre. Jeg vil på det varmeste anbefale MyDroneAcademy til andre, som påtænker sig en droneuddannelse.

Læs flere anmeldelseR