MyDroneAcademy's Tryghedsgaranti består af 4 elementer, som giver dig som kursist maximal sikkerhed for et godt produkt til den bedste pris.

Beståelsesgaranti


Teoriprøven skal være en god oplevelse for dig og næsten alle består teoriprøven første gang – men er du uheldig, skal du ikke være bekymret: Beståelsesgarantien betyder nemlig, at du kan gå op hele 2 gange mere uden at skulle betale en krone ekstra. Hvis du stadig ikke består får du herefter adgang til et nyt kursus uden beregning. Her vil du også få 2 forsøg til at klare teoriprøven. Skulle det helt usandsynlige ske at du stadig ikke består teoriprøven, betaler vi dig hele kursusgebyret tilbage


Tilmeld dig nu >


Bestaaelsesgaranti
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Vi lægger en ære i, at tilbyde dig professionel service i absolut topklasse! Derfor er vi også stolte af den meget høje tilfredshed og tillid, som vores kursister viser os.

Med vores Tilfredshedsgaranti får du alle dine penge retur, hvis du ikke er tilfreds med uddannelsen – du skal bare give os besked inden du påbegynder teoriprøven.

Tilfredshedsgarantien giver dig også ret til at skifte hold eller overdrage din plads til en anden uden omkostninger – du skal bare give os besked senest 14 dage før kursusstart.

Kvalitetsgaranti

MyDroneAcademy var de første til at udvikle og tilbyde professionelle dronepilotuddannelser. Vi har uddannet langt de fleste dronepiloter i Danmark – mere end 3.700 - og udvikler og kvalitetssikrer konstant vores uddannelser. Derfor tør vi godt påstå, at du ikke finder bedre dronepilotuddannelser end vores. Det er vi stolte over, ligesom vi er taknemmelige over den tillid, som vores mange kursister viser os!

 

MyDroneAcademy er godkendt af Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsen og er det eneste uddannelsessted i Danmark, der udelukkende fokuserer på uddannelse. Vi sælger ikke droner, tilbehør m.m. men er 100% dedikeret dig og din uddannelse. Derfor får du Danmarks bedste dronepilotuddannelse hos os!

Kalitetsgaranti
Prisgaranti

Prisgaranti


Hos MyDroneAcademy mener vi ikke, at billigst altid er bedst – men da vi udelukkende fokuserer på uddannelse og derfor ikke har omkostninger til alt muligt andet, kan vi faktisk tilbyde dig den bedste kvalitet og service til den laveste pris – de 3.700 dronepiloter, vi har uddannet, tager ikke fejl!

Hvis du mod forventning finder et identisk kursus hos et andet godkendt uddannelsessted, får du et tilgodebevis på prisdifferencen + kr. 300,- for din ulejlighed. Eneste betingelse er, at du sender os dokumentation inden kursusstart. 

Kontakt os

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Mød nogle af vores kunder 

MyDroneAcademy

“Har taget og bestået certificering i 1A, 2 og natpåtegning hos MyDroneAcademy - og kan klart medgive min største og uforbeholdne anbefaling.Højt kvalificerede instruktører og censorer - både på teorien og i praktis - har gjort det til en god oplevelse at tage certifikat.God og humoristisk tilgang til såvel lovgivning som de dybere tekniske emner.Dejlige kursusfaciliteter og lækker forplejning har kun gjort oplevelsen større.Endelig er den vedblivende adgang til online uddannelsesmappen med alt materiale til rådighed guld værd.Så største anbefaling herfra.”

Dronefotograf