Natpåtegning  kr. 2.297,-

Med Natpåtegningsuddannelsen bliver du godkendt til at flyve med din drone om natten (mellem solnedgang og solopgang) i bymæssigt område.

Alle priser tillægges moms.

 

Skal du have Natpåtegning?

Har du behov for at udføre droneflyvninger i bymæssig bebyggelse om natten, skal du have en Natpåtegning i dit eksisterende dronebevis. Det er kun lovligt at flyve mellem solnedgang og solopgang hvis du har Natpåtegning.

Det er særdeles velegnet at flyve om natten hvis du skal udføre flyvninger med termiske kamera for fx at se varmeudslip fra ejendomme eller lækager i fjernvarmerør.

Luftfotografer flyver også ofte omkring solnedgang og solopgang for at tage perfekte, stemningsfulde billeder.

Nat9
nat12

Uddannelsen

Uddannelsen består af 5 lektioner samt en praktisk prøve, som afvikles samme aften/nat. Starttidspunktet afhænger af hvor mange, der på holdet og årstiden. Du modtager selvfølgelig en mail med mødetidspunkt og sted. 

Når den praktiske prøve er bestået, udstedes der et nyt dronebevis med Natpåtegning til dig.

Natpåtegningen dækker alle dronekategorier og følger med i forbindelse med en eventuelt opgradering til højere kategori.

Ved tilmelding får du adgang til din personlige Uddannelsesmappe, så du kan gennemgå teorien og de praktiske øvelser du skal igennem. Der er ikke nogen teoriprøve blot gennemgang af Natpåtegningsteorien.

Adgangskrav

Du skal have et Dronebevis 1A, 1B eller 2 i forvejen samt mindst 3 timers erfaring i flyvning om natten uden for bymæssig bebyggelse. Dette kan du opnå helt lovligt blot du følger gældende reglerne, som er beskrevet på droneregler.dk.
Derudover skal du øve dig i de forskellige øvelser som du skal igennem.
Tilfredshedsgaranti
nat10

Praktisk prøve til natflyvning

De praktiske prøver starter som udgangspunkt en time efter solnedgang.

Du skal kunne flyve din drone i ATTI-mode (uden GPS) og kunne navigere dronen ud fra dens eget lys. 

Vores eksaminator stiller dig forskellige opgaver og du får øjeblikkeligt svar på, om du er bestået - eller om du skal aflægge prøven igen, når du har fået mere træning og erfaring. 

Hvis du er så uheldig, ikke at bestå prøven første gang, får du et gratis forsøg mere på en anden dato, så du har mulighed for at træne lidt mere.

Du kan se de øvelser, du skal mestre, under Praktisk prøve.

Mød nogle af vores kunder 

MyDroneAcademy

“Har taget og bestået certificering i 1A, 2 og natpåtegning hos MyDroneAcademy - og kan klart medgive min største og uforbeholdne anbefaling.Højt kvalificerede instruktører og censorer - både på teorien og i praktis - har gjort det til en god oplevelse at tage certifikat.God og humoristisk tilgang til såvel lovgivning som de dybere tekniske emner.Dejlige kursusfaciliteter og lækker forplejning har kun gjort oplevelsen større.Endelig er den vedblivende adgang til online uddannelsesmappen med alt materiale til rådighed guld værd.Så største anbefaling herfra.”

Dronefotograf