Skal du have dronebevis 1A ?

Dronebevis 1A er til dig, som ønsker at flyve erhvervsmæssigt og professionelt med droner under 1,5 kg i bymæssig bebyggelse. Du skal ikke have dronebevis, hvis du er hobbybruger eller udelukkende flyver uden for byerne. 

Uanset om du skal have et Dronebevis 1A eller 1B/2, er det den samme teoriprøve. Den eneste forskel er, at Dronebevis 1A  ikke kræver en praktisk prøve. Læs mere om Dronebevis 1B/2.

 

2019-11-15_0419
Drone zone

Det må du med dronebevis 1A

Med Dronebevis 1A må du udføre professionelle droneflyvninger i bymæssig bebyggelse. Dronebeviset giver dig blandt andet lov til at:
 • Flyve med droner op til 1,5 kg.
 • Flyve indtil 2 km fra lufthavne og militærlufthavne.
 • Flyve højere op end 120 meter langs objekter.
 • Flyve tættere på offentlige veje, motorveje og jernbaner samt mulighed for at overflyve disse ved tilladelse fra infrastrukturforvalteren.
 • Flyve i bymæssig bebyggelse.
 • Overflyve mennesker, som har givet accept – dog ikke større folkemængde uden særlig tilladelse.


Lektionsplan

Varighed for Dronebevis 1A uddannelsen er 2 dage, begge dage fra 09.00-16.00. De to dage ligger i umiddelbar forlængelse af hinanden og indeholder den teoretiske undervisning, du har behov for samt teoriprøven, som giver dig Dronebevis 1A.

Lektionsplanen kan suppleres med praktisk flyvetræningnatpåtegning eller virksomhedsspecifikke moduler til f.eks. Termisk fotografering, Bygningsinspektion m.m. 

2019-11-10_1725
logbog1

Adgangskrav


 • Du skal være fyldt 18 år for at deltage på uddannelsen.
 • Du skal kunne læse og forstå dansk. (Med undtagelse af hold på engelsk, hvor du skal kunne læse og forstå engelsk).
 • Du skal have billede ID (kørekort eller pas).
 • Du skal have et helbred, som gør dig i stand til at føre drone på betryggende vis.

For at kunne deltage på uddannelsen skal du have flyveerfaring svarende til mindst 5 timers flyvning fordelt over minimum 15 flyvninger.

Flyveerfaringen kan foretages med alle droner indendørs eller udendørs.

Den teoretisk prøve

På den sidste uddannelsesdag aflægger du teoriprøve. Teoriprøven tages elektronisk på MyDroneAcademy’s iPad system og du får øjeblikkeligt svar på, om du har bestået prøven. Består du ikke teoriprøven i første forsøg, kan du under vores beståelsesgaranti tage op til 3 prøver kvit og frit. Består du ikke efter 3. forsøg, skal du gennemgå et nyt teoretisk uddannelsesforløb. Over 99% består dog teoriprøven i første forsøg. 

Efter du har bestået teoriprøven får du udstedt dronebevis 1A og må flyve droner op til 1,5 kg i bymæssig bebyggelse. Efter teoriprøven, som er den samme til alle dronebeviser, kan du opgraderer din uddannelse og aflægge en praktisk prøve for at blive godkendt til at flyve droner op til 7 kg. eller op til 25 kg. Se mere under praktisk prøve.


Tilfredshedsgaranti
tryghedsgaranti

Tryghedsgaranti

Med MyDroneAcademy's TRYGHEDSGARANTI garanterer vi dig Danmarks mest attraktive droneuddannelse! Vi har uddannet ca. halvdelen af alle Dronepiloter i Danmark på et at vores 5 uddannelsessteder, og mere end 99,4% er bestået! Vi har 5-års jubilæum i november 2019 og er således også Danmarks ældste droneskole.

Tryghedsgarantien består af 4 garantier, der sikrer, at du trygt kan vælge MydroneAcademy som leverandør af din droneuddannelse:

 • Kvalitetsgaranti
 • Tilfredshedsgaranti
 • Beståelsesgaranti
 • Prisgaranti

Uddannelsesmappe 

Vi vil gøre vores yderste for at gøre dit uddannelsesforløb til en god oplevelse og vi mener, at det skal være nemt og overskueligt at blive uddannet som professionel og godkendt dronepilot.

Derfor har vi stillet en uddannelsesmappe til rådighed for dig, hvor du har adgang til alt det materiale, som sikrer dig bedst mulig forberedelse til undervisningen og teoriprøven. Du får adgang til din uddannelsesmappe, så snart du har tilmeldt dig din uddannelse og du har selvfølgelig stadig adgang efter din uddannelse. 

Education folder

Mød nogle af vores kunder