Er du klar til Dronebevis? Test dig selv

Test dig selv – Er du klar til Dronebevis?

Nu kan du teste dig selv i en prøve som ligner den teoretiske prøve du skal op i til Dronebevisuddannelsen. Spørgsmålene er naturligvis ikke de samme, men stilen og sværhedsgraden minder om den som du kommer op i til Dronebevisuddannelsen.

Testen kører online, så du kan teste dig selv når det passer dig. Du skal sætte 45 minutter af til prøven hvor du bør sidde uforstyrret. Under prøven til dronebeviset må du ikke benytte hjælpemidler andet end papir, blyant og lommeregner, hvorfor du heller ikke bør benytte andet under denne test.

Sådan tager du testen

  • Tilmeld dig testen her.
  • Testen sendes til din e-mail.
  • Sæt dig godt til rette.
  • Afsæt 45 minutter.
  • Hav papir og blyant klar.
  • Sæt telefon og andre forstyrrende elementer på flight-mode.

Hvorfor teste dig selv?

Der er nogle fordele ved at teste sig selv inden du tager et dronebevis.

Viden om sværhedsgraden
Du får en viden om sværhedsgraden af prøven. Dette kan måske eliminere nogle af dine bekymringer for at skulle op i prøven til dronebevisuddannelsen.

Kendskab til typen af spørgsmål
Du får kendskab til hvilken type af spørgsmål som der vil blive stillet til prøven. Områderne spænder nemlig bredt lige fra lovgivning til kortlæsning og dronens teknik.

Du kan forberede dig inden uddannelsen
Er der områder hvor du har mange forkerte svar, har du mulighed for at forberede dig og læse op på disse inden uddannelsen. Når du tilmelder dig dronebevisuddannelsen hos MyDroneAcademy, får du øjeblikkeligt adgang til din personlige uddannelsesmappe hvor alt undervisningsmateriale ligger. Se mere om dette her >>

Hvad fortæller resultatet

Til den rigtige prøve under dronebevisuddannelsen skal du svare rigtigt på minimum 24 spørgsmål ud af 30 (80% rigtige). Til denne test skal du dog ikke blive afskrækket, hvis du ikke kan svare rigtigt på så mange spørgsmål – Du har jo ikke været igennem en 3 dages uddannelse og blevet klædt på inden.

Du kan læse her, hvad din svarprocent fortæller:

0-25%: Du kan med fordel orientere dig grundigt i hele undervisningsmaterialet inden uddannelsesstart. Derved vil du stå bedre i den rigtige prøve. 
25-50%: Der er nogle områder du bør orientere dig i inden uddannelsesstart. 
50-80%: Du er godt med!
80-100%: Du har en stor viden inden for alle områder af dronebeviset. Det er dog ikke ens betydende med at du er helt sikker på at bestå prøven til dronebevisuddannelsen. Følg med i undervisningen – så skal du nok klare den.

Tilmeld testen ved at klikke her >>

Se flere nyheder her: