4 Grunde til at vælge MyDroneAcademy

4 gode grunde til at vælge MyDroneAcademy

Der er mange gode grunde til at vælge MyDroneAcademy når du skal tage en dronepilot-uddannelse. Her har jeg listet de 4 vigtigste grunde, til at vælge MyDroneAcademy.

1: Beståelsesgaranti

Vi tilbyder beståelsesgaranti på alle vores teoretiske uddannelser. Det gør vi bl.a. fordi vi i forvejen har en meget høj beståelsesprocent. Omkring 98-99% består teoriprøven i første forsøg. Skulle du være så uheldig at dumpe i første forsøg, giver vi dig to ekstra forsøg uden at du skal betale en krone ekstra. Inden du tager prøven på ny, gennemgår vi sammen med dig, hvilke punkter som du halter bagefter på. Vi tager en snak om tingene og får dig løftet så du med stor sandsynlighed kan bestå 2 prøve.

2. 100% Tilfredshedsgaranti

Du skal have det bedste. Og derfor stræber vi konstant efter at forbedre os på alle led og kanter, for at gøre dig 100% tilfreds. Skulle det vise sig, at vi ikke kan leve op til dine forventninger, kan du på hvilket som helst tidspunkt springe fra under uddannelsen, og få alle pengene retur – No questions asked. Det kalder vi 100% Tilfredshedsgaranti.

3. Stor erfaring

MyDroneAcademy introducerede dronepilotuddannelsen som de første i Danmark under navnet DanDrone Erhverv tilbage i oktober 2014. Der er rendt meget vand gennem åen og vi har gennem tiden uddannet mere end 1.200 dronepiloter. Det giver os en erfaring du ikke finder andre steder. Derfor vælger ca. 50% af alle nye dronepiloter at blive uddannet hos os. Dronepilotuddannelsen var forgangen for Dronebevisuddannelsen.

4. Personlig uddannelsesmappe

Når du deltager på uddannelsen hos os, får du en personlig uddannelsesmappe som kører online. Her finder du alt det nye undervisningsmateriale, lovsamling og flyvekort. Du kan logge ind i din uddannelsesmappe alle steder fra – både din computer, smartphone og iPad. Uddannelsesmappen følger dig også efter endt uddannelse, og vil blive opdateret så snart der kommer nyt undervisningsmateriale.

Du kan se en yderligere video om din personlige uddannelsesmappe her:

 

Læs mere om Dronebevisuddannelsen her >>

Se flere nyheder her: